Версія для друку
09 січня 2018

Випуск збірки «Інформаційно-аналітичних матеріалів за підсумками 2017 року»

 

zb

  Впродовж 2017 року Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Закарпатській області провів 38 моніторингових досліджень за різними напрямами діяльності закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, які увійшли до збірки «Інформаційно-аналітичні матеріали за підсумками 2017 року» .
   Узагальнені інформаційно-аналітичні матеріали, представлені у вигляді аналітичних довідок, таблиць та діаграм, отримані на підставі даних закладів професійної (професійно-технічної) освіти, державної статистичної звітності (форма № 1 та форма № 2), Головного управління статистики, Закарпатського обласного центру зайнятості, Департаменту освіти і науки Закарпатської обласної державної адміністрації. В додатках представлені кількісні та якісні показники функціонування ЗПО області.
   Збірка буде корисною для керівників, педагогічних працівників закладів професійної освіти, роботодавців, що співпрацюють із ЗПО, та всіх тих, хто цікавиться станом та проблемами сучасної професійно-технічної освіти.
   Ознайомитися з інформаційно-аналітичними матеріалами можна на нашому сайті в підрозділі «Моніторингово-аналітична діяльність» розділу «Діяльність НМЦ ПТО».

Добридень А.В., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 603 разів