Версія для друку
22 лютого 2018

Засідання обласної методичної секції педагогічних працівників професій сільськогосподарського виробництва

 

   Відповідно до Плану проведення обласних заходів 20 лютого на базі Вищого професійного училища № 34 м. Виноградів відбулося засідання обласної методичної секції педагогічних працівників сільськогосподарських професій на тему «Оновлення змісту професійної освіти при підготовці кваліфікованих робітників сільськогосподарських професій».
   У роботі секції взяли участь педагогічні працівники ДПТНЗ «Мукачівський професійний аграрний ліцей ім. М. Данканича», Професійно-технічного училища № 33 смт В. Березний та Вищого професійного училища № 34 м. Виноградів.

urok 1urok 2
 Урок теоретичного навчання

   Розпочався захід із відвідування та обговорення уроку теоретичного навчання з предмета «Трактори» на тему «Гальмова система. Гальмові механізми», який провів викладач спеціальних дисциплін Галас З.Ю.

 sekzija 2
 У ході роботи секції

   З метою належної організації роботи з розробки навчально-плануючої документації закладів професійної (професійно-технічної) освіти з предметів професійно-теоретичної підготовки й виробничого навчання та згідно з Графіком засідань творчих груп педпрацівників проведено семінар-практикум з розроблення робочих навчальних програм відповідно до стандартів професійної (професійно-технічної) освіти на основі компетентнісного підходу. Під час семінару Маслюк І.Ф., методист НМЦ ПТО у Закарпатській області зосередив увагу на особливостях розроблення робочих навчальних програм. Учасники зібрання отримали практичні поради щодо порядку та послідовності розробки робочої навчальної програми з предмета «Агротехнологія».
   На завершення засідання обговорювалось питання реалізації інноваційного проекту «Створення електронного контенту дидактичного забезпечення у підготовці кваліфікованого робітника».

Маслюк І.Ф., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 454 разів