Версія для друку
17 червня 2020

Вітаємо з перемогою!

 

   Щороку здобувачі освіти, які вивчають німецьку мову в ЗП(ПТ)О області, та їх наставники беруть участь у заходах, що організовує й проводить Goethe-Institute в Україні у рамках проєкту «Міст до професійної освіти».

gete 1 2020gete 2 20
Переможниця конкурсу

   Відрадно зазначити, що цьогоріч в умовах дистанційного навчання здобувачі освіти ВПУ № 3 м. Мукачево – Ремета Сніжана та Шепа Максим (професія: регулювальник радіоелектронної апаратури та приладів, контролер радіоелектронної апаратури та приладів, викладачі: Загребельна Н.А. і Плоскіна М.І.) також долучилися до Всеукраїнського онлайн-конкурсу «Моя робота – за кулісами» (квітень-травень 2020 року).
   Завданням конкурсантів було – надіслати фото та текстовий супровід – аудіозапис, у якому розповісти про особливість і привабливість обраної професії.
   За креативність та ідейність фото, змістовність і аргументованість текстового супроводу конкурсні матеріали Ремети Сніжани (викладач Загребельна Н.А.) визнано найкращими. За результатами Конкурсу першокурсниця Сніжана посіла перше місце та нагороджена цінним призом – онлайн-курсом вивчення німецької мови тривалістю 10 тижнів.
   Вітаємо з перемогою! Бажаємо творчого натхнення, професійного зростання і нових злетів!


Демчишин Г.С., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 454 разів