Версія для друку
26 листопада 2020

Удосконалюємо форми, методи та умови здійснення професійного навчання

 

budivelnik 1 20   25 листопада відбулося засідання обласної методичної секції педагогічних працівників будівельних професій закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, де учасники ділилися досвідом роботи з удосконалення форм, методів та умов здійснення професійного навчання майбутніх будівельників. Цікавим був виступ І. І. Ізяника, керівника навчально-практичного центру з професії монтажник санітарно-технічних систем та устаткування Хустського професійного ліцею, який розповів про результативність роботи центру, окреслив перспективи його роботи на 2021 рік. Викладач спецдисциплін Міжгірського професійного ліцею П. П. Гурзан ділився досвідом організації продуктивного уроку професійно-теоретичної підготовки кваліфікованих робітників будівельних професій, говорив про використання сучасних цифрових технологій, гаджетів для навчання в період карантину.
   Запропоновано також створити творчі групи з приведення діючих інструкційно-технологічних карт з виробничого навчання до змісту стандартів СП(ПТ)О на компетентністній основі з усіх професій будівельного напряму.
   У рамках методичної секції пройшов навчальний семінар із ознайомлення з сучасними матеріалами ТОВ «Снєжка Україна», можливостями їх використання у професійній підготовці кваліфікованих робітників. Семінар проводив Олег Балаким, представник ТОВ «Снєжка Україна». Усі учасники отримають сертифікати.

         budivelnik 2 20   budivelnik 3 20   budivelnik 4 20   budivel 5 20
У ході засідання

Ладижець І.М., заступник директора
НМЦ ПТО

Прочитано 424 разів