Версія для друку
22 березня 2021

Продовжує роботу Школа майстра-початківця

 

   18 березня 2021 року в режимі онлайн відбулося чергове заняття в Школі майстра-початківця закладу професійної (професійно-технічної) освіти. Слухачами вебінару були майже три десятки майстрів виробничого навчання, які починають свою педагогічну діяльність у ЗП(ПТ)О.

mayster 2 21
У ході засідання

   Цього разу мова йшла про основні навчально-методичні документи майстра виробничого навчання з планування освітнього процесу в закладі професійної (професійно-технічної) освіти. На занятті розглядалися зміст, форма, порядок розроблення і затвердження навчально-плануючої та навчально-методичної документації майстра.
   Керівник Школи – методист НМЦ ПТО у Закарпатській області Ліна Войченко, зупинилася на методиці розроблення навчальних програм з професійно-практичної підготовки відповідно до стандартів професійної (професійно-технічної) освіти, складання переліків навчально-виробничих робіт із професій та планів уроків виробничого навчання. Також приділила увагу таким документам, як паспорт комплексно-методичного забезпечення виробничого навчання, детальна програма виробничої практики, критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з професійно-практичної підготовки та критерії кваліфікаційної атестації випускника.
   Заняття Школи було змістовним, інформативним, насиченим і, сподіваємось, корисним для молодих педагогів.

Войченко Л.П., методист кабінету
навчально-методичної роботи

Прочитано 395 разів