Наші новини

logo nmc 01 18

  

15 січня 2018

Навчальний тренінг для педагогів Міжгірського професійного ліцею

 

   Сьогодні підвищення професійного рівня педагога, засвоєння нових освітніх технологій, перехід від принципу «навчання на все життя» до «навчання упродовж усього життя» – безпосередньо пов'язані з інформаційно-комунікаційними технологіями. А це є усвідомленням того, що сучасний викладач, окрім традиційних професійних знань, повинен володіти навичками роботи з інформаційними технологіями та мати високий рівень інформаційної культури.

 kursu MPL
 Під час тренінгу

   З метою ознайомлення педагогічних працівників із можливостями програмних засобів та онлайн-середовищ 11 січня завідувачем інформаційно-аналітичного кабінету Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області Палош Н.М. проведено навчальний тренінг «Удосконалення професійної компетентності педагогів ЗПО з використання інформаційно-комунікаційних технологій та ресурсів мережі Інтернет». Захід проходив на базі Міжгірського професійного ліцею, учасниками якого були 15 педагогічних працівників різних категорій.
   У ході тренінгу педагоги створювали презентацію, схему та інфографіку, використовуючи онлайн-сервіси https://www.canva.com, https://cacoo.com, https://www.easel.ly та https://infogr.am. Також пройшли тестування, що дало можливість отримати інформацію про програмні продукти, які вони використовують у своїй педагогічній діяльності.
   Завершенням тренінгу стане захист робіт та отримання сертифікатів про успішне оволодіння сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями й ресурсами мережі Інтернет.

Палош Н.М., завідувач
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 519 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань