Наші новини

logo nmc 01 18

  

19 січня 2018

Засідання творчої групи з розроблення електронних підручників

 

   18 січня Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Закарпатській області проведено засідання творчих груп щодо розробки двох електронних підручників з предметів основи радіоелектроніки та санітарія і гігієна.

tvorcha 2
У ході засідання

   Учасниками зібрання були Гажлінскі О.І., викладач спеціальних дисциплін Ужгородського вищого комерційного училища Київського національного торгoвельно-економічного університету (підручник «Санітарія та гігієна у сфері послуг») та у режимі онлайн Терпай В.М., заступник директора з навчально-виробничої роботи, Воробець Д.В., Фальч В.І., викладачі спеціальних дисциплін Вищого професійного училища № 3 м. Мукачево (підручник «Основи радіоелектроніки», кваліфікація 4 розряд).
   У ході роботи визначено розділи і зміст майбутніх підручників, структуру та терміни подачі матеріалів для розміщення їх в Інтернет-осередку. Також розглядалися вимоги щодо загального оформлення майбутніх електронних підручників, формату рисунків та фотографій.
   На завершення засідання члени творчої групи дійшли висновку, що створені посібники сприятимуть підвищенню якості викладання предметів професійного спрямування, а учні зможуть самостійно підготуватися до занять та перевірити засвоєний матеріал.

Палош Н.М., завідувач
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 688 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань