Наші новини

logo nmc 01 18

  

22 лютого 2018

Засідання обласної методичної секції педагогічних працівників професій сільськогосподарського виробництва

 

   Відповідно до Плану проведення обласних заходів 20 лютого на базі Вищого професійного училища № 34 м. Виноградів відбулося засідання обласної методичної секції педагогічних працівників сільськогосподарських професій на тему «Оновлення змісту професійної освіти при підготовці кваліфікованих робітників сільськогосподарських професій».
   У роботі секції взяли участь педагогічні працівники ДПТНЗ «Мукачівський професійний аграрний ліцей ім. М. Данканича», Професійно-технічного училища № 33 смт В. Березний та Вищого професійного училища № 34 м. Виноградів.

urok 1urok 2
 Урок теоретичного навчання

   Розпочався захід із відвідування та обговорення уроку теоретичного навчання з предмета «Трактори» на тему «Гальмова система. Гальмові механізми», який провів викладач спеціальних дисциплін Галас З.Ю.

 sekzija 2
 У ході роботи секції

   З метою належної організації роботи з розробки навчально-плануючої документації закладів професійної (професійно-технічної) освіти з предметів професійно-теоретичної підготовки й виробничого навчання та згідно з Графіком засідань творчих груп педпрацівників проведено семінар-практикум з розроблення робочих навчальних програм відповідно до стандартів професійної (професійно-технічної) освіти на основі компетентнісного підходу. Під час семінару Маслюк І.Ф., методист НМЦ ПТО у Закарпатській області зосередив увагу на особливостях розроблення робочих навчальних програм. Учасники зібрання отримали практичні поради щодо порядку та послідовності розробки робочої навчальної програми з предмета «Агротехнологія».
   На завершення засідання обговорювалось питання реалізації інноваційного проекту «Створення електронного контенту дидактичного забезпечення у підготовці кваліфікованого робітника».

Маслюк І.Ф., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 449 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань