Наші новини

logo nmc 01 18

  

01 березня 2018

Засідання творчої групи

 

   Відповідно до Плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області на 2018 рік 28 лютого в режимі онлайн проведено засідання творчої групи викладачів української мови закладів професійної (професійно-технічної) освіти з підготовки завдань до проведення Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика й Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (ІІ етапу) з метою підвищення загальної культури, виявлення творчо обдарованої учнівської молоді та створення в подальшій діяльності навчального видання (практикуму).

tvorcha 02
 Під час засідання творчої групи

   Учасники творчої групи – викладачі української мови і літератури Яцкулинець Н.В. (ВПУ № 3 м. Мукачево), Рубець М.В. (Міжгірський професійний ліцей), Гроскопф М.І. (ДНЗ „Ужгородський центр професійно-технічної освіти”), Попович І.В. (Свалявський професійний будівельний ліцей) та Демчишин Г.С. (методист НМЦ ПТО у Закарпатській області) – обмінялися досвідом роботи щодо організації та проведення заходів на базі вищеназваних навчальних закладів, акцентували увагу на специфіці граматичних і творчих завдань.
   Слухачі ознайомилися також із розробленими конкурсними завданнями та критеріями їх оцінювання.
   На завершення зібрання педагоги висловили свої пропозиції з підготовки кількості завдань, тематики та обсягу творчих робіт.
   Сподіваємося, що така співпраця освітян сприятиме підвищенню якості знань учнів, досягненню успішних результатів у конкурсних змаганнях та дасть змогу переможцям гідно представити професійну освіту на обласному рівні.

Демчишин Г.С., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 523 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань