Наші новини

logo nmc 01 18

  

06 березня 2018

Зустріч із викладачами та студентами Мукачівського державного університету

 

   6 березня 2018 року викладачі кафедри легкої промисловості і професійної освіти та студенти випускного курсу Мукачівського державного університету відвідали Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Закарпатській області. Зустріч відбулася в рамках співпраці центру та вищого навчального закладу.

zustrich 1zustrich 2DSCF3910
Під час зустрічі

   Директор НМЦ ПТО Слюсарєва О.В. ознайомила гостей із напрямами діяльності установи щодо методичного забезпечення навчально-виробничого процесу підготовки кваліфікованих робітників у закладах професійної (професійно-технічної) освіти, модернізації змісту освіти в сучасних умовах. Методисти центру Войченко Л.П. і Палош Н.М. представили гостям презентацію навчально-матеріальної бази підготовки робітничих професій для швейної галузі у ЗП(ПТ)О області, розповіли про зміст професійного навчання майбутніх швачок, кравців, закрійників, зосередили увагу на роботі педагогічних працівників системи професійно-технічної освіти з упровадження в навчальний процес інноваційних педагогічних, інформаційно-комунікаційних, новітніх виробничих технологій. Неабиякий інтерес у студентів, що навчаються за спеціальністю «Професійна освіта. Технологія швейних виробів», викликали методичні напрацювання викладачів та майстрів виробничого навчання із професій швейного профілю, зокрема, підручники, навчальні посібники, робочі зошити, інструкційно-технологічні карти, інші розробки з предметів професійної підготовки.
   Під час зустрічі представники професійно-технічної освіти й вищого навчального закладу обговорили ряд питань щодо підготовки робітників високої кваліфікації та професіоналів для швейного виробництва відповідно до потреб роботодавців і ринку праці.
   Проведений захід сприяв розширенню рамок співпраці з Мукачівським державним університетом завдяки спільній профорієнтаційній роботі, участі у щорічному міжнародному конкурсі «Модна лінія молодих» (м. Пряшів, Словаччина), конкурсі «Майбутній кутюр’є», який кожного року проводить МДУ, Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «WORLD SKILLS UKRAINE», проведенню підвищення кваліфікації та стажування педагогічних працівників.

Войченко Л.П., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 526 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань