Наші новини

logo nmc 01 18

  

21 березня 2018

Засідання обласної методичної секції педагогічних працівників професій металообробки

 

   20 березня на базі ДНЗ «Ужгородський центр професійно-технічної освіти» відбулося засідання обласної методичної секції педагогічних працівників професій металообробки на тему «Оновлення змісту професійної освіти при підготовці кваліфікованих робітників професій металообробки».
   У роботі секції взяли участь педагогічні працівники ДПТНЗ «Мукачівський професійний аграрний ліцей ім. М. Данканича», ВПУ № 3 м. Мукачево, ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти», Свалявського професійного будівельного ліцею, Хустського професійного ліцею, Перечинського професійного ліцею, ДПТНЗ «Білківський професійний аграрний ліцей» та ДНЗ «Ужгородський центр професійно-технічної освіти».
   З матеріально-технічною базою та основними напрямками діяльності навчального закладу ознайомив присутніх директор центру Тимко С.М.

metaloob 1metaloob 2
Урок теоретичного навчання 

   Члени секції відвідали та обговорили відкритий урок теоретичного навчання з предмета «Спецтехнологія» на тему «Положення електрода, коливальні рухи електродом», який провів викладач спеціальних дисциплін Король Й.О.

 metaloob 3metaloob 4metaloob 5
Під час засідання

   У рамках секції згідно з Графіком засідань творчих груп проведено практикум, у ході якого Маслюк І.Ф., методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області, зосередив увагу присутніх на особливостей розроблення навчально-плануючої документації відповідно до стандартів П(ПТ)О на основі компетентнісного підходу.
   Своїм досвідом із упровадження стандарту П(ПТ)О на компетентнісній основі з професії «Електрогазозварник» поділилися Чопик Р.В., викладач спецдисциплін Хустського професійного ліцею та Дарчі О.І., майстер виробничого навчання Свалявського професійного будівельного ліцею.
   На завершення учасники зібрання отримали практичні поради щодо порядку та послідовності розробки робочих навчальних програми з професій металообробки.

Маслюк І.Ф., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 374 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань