Наші новини

logo nmc 01 18

  

22 березня 2018

Засідання методичної секції педагогічних працівників будівельного напряму

 

   21 березня на базі Хустського професійного ліцею відбулася засідання обласної методичної секції педагогічних працівників будівельного напряму на тему «Шляхи і методи реалізації стандартів професійної (професійно-технічної) освіти». Участь у заході взяли педагоги з 6 закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, в яких здійснюється підготовка кваліфікованих робітників з професій маляр, штукатур, лицювальник-плиточник, муляр та монтажник гіпсокартонних конструкцій.
   Свою роботу учасники секції розпочали з відвідування та обговорення уроку виробничого навчання «Ремонт пошкоджень гіпсокартонних конструкції», який провів Ізяник І.І., майстер виробничого навчання Хустського професійного ліцею.

baza 1baza 2
Огляд матеріально-технічної бази

   З матеріально-технічною базою ліцею, зокрема новоствореним навчально-практичним центром з професії монтажник санітарно-технічних систем і устаткування, ознайомив присутніх Волощук М.О., заступник директора з навчально-виробничої роботи ліцею.

  tvorch 2tvorch 1
Під час роботи творчої групи

   У рамках заходу відбулося засідання творчої групи зі складання робочої плануючої документації відповідно до нових стандартів професійної (професійно-технічної) освіти з вищезазначених професій.
   Під час роботи учасники обговорили зміст навчальних програм та розбивку годин на кожний окремий предмет із професії штукатур (кваліфікація: 2-3 розряд).
   Результатом роботи членів творчої групи стали напрацьовані орієнтовні програми з предметів «Технологія штукатурних робіт», «Матеріалознавство» та виробничого навчання.

Потапова К.В., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 442 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань