Наші новини

logo nmc 01 18

  

27 березня 2018

Загальнонаціональний семінар з обміну кращими практиками

 

   Упродовж 21-22 березня м. Хмельницький за ініціативи «U-LEAD з Європою» й підтримки Міністерства освіти і науки України відбувся перший із 6 запланованих семінарів з питань децентралізації та реформи професійної освіти.

seminar 10seminar 2
Під час семінару

   Участь у заході взяли представники Міністерства освіти і науки України: заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей, директор Департаменту професійної освіти Міністерства Микола Кучинський, заступник директора Департаменту професійної освіти Міністерства Катерина Мірошниченко, представник Польщі в Програмі «U-LEAD з Європою» Міхал Кубіш, заступники начальників управлінь, департаменту освіти і науки обласних державних адміністрацій та директори Навчально-методичних центрів професійно-технічної освіти України.
   Про основні питання розвитку професійної освіти розповіли заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей і директор Департаменту професійної освіти Міністерства освіти і науки України Микола Кучинський.

grupa 1grupa 2
Робота в групах

   Катерина Мірошніченко, заступник директора Департаменту професійної освіти Міністерства освіти і науки України, презентувала присутнім розроблений проект Концепції розвитку професійної освіти в Україні «Сучасна професійна освіта». Під час виступу наголосила, що такий документ є дуже важливим, оскільки закладає не лише основні напрями розвитку освітянської галузі, але й служить суттєвим підґрунтям для ефективної співпраці з європейськими партнерами.
   Експертами Програми «U-LEAD з Європою» було організовано роботу в групах з обговорення трьох актуальних питань: нової моделі управління та фінансування професійної освіти, забезпечення якості професійної освіти та підготовка стандартів професійної освіти, а також перспективи розвитку державно-приватного партнерства у професійній освіті.
   Учасники загальнонаціонального семінару побували також у двох закладах професійної (професійно-технічної) освіти м. Хмельницький, на базі одного з яких відбувся семінар «Ознайомлення з кращими практиками системи П(ПТ)О Хмельницької області».

Слюсарєва О.В., директор

НМЦ ПТО

Прочитано 498 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань