Наші новини

logo nmc 01 18

  

28 березня 2018

Розширене засідання творчої групи із модернізації змісту робочих навчальних програм при впровадженні елементів дуальної форми навчання.

 

   На виконання Плану заходів із упровадження елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку кваліфікованих робітників у Вищому професійному училищі № 3 м. Мукачево, затвердженого наказом Департаменту освіти і науки Закарпатської обласної державної адміністрації від 16.08.2017 року, 27 березня відбулося розширене засідання творчої групи з модернізації змісту робочих навчальних програм з професії регулювальник радіоелектронної апаратури та приладів, контролер радіоелектронної апаратури та приладів для врахування потреб роботодавців при впровадженні елементів дуальної форми навчання.

VPUGR1VPUGR2VPUGR3
Під час засідання творчої групи

   У роботі творчої групи взяли участь представники підприємств області: Василь Якубів, інженер відділу діагностики та ремонту, Андрій Пітра, керівник відділу виробничого навчання Господарського товариства у формі ТзОВ «Флекстронікс ТОВ»; Крістіан Фехтел, начальник виробництва, Олександр Матола, інженер-технолог ПАТ Мукачівський завод «Точприлад». Під час засідання було обговорено зміст робочих навчальних програм та об’єм навчального часу, який необхідний для вивчення відповідного навчального матеріалу з врахуванням потреб підприємств.

Маслюк І.Ф., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 479 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань