Наші новини

logo nmc 01 18

  

02 квітня 2018

Моніторингові дослідження у роботі заступника директора з навчальної роботи

 

   Моніторингові дослідження освітнього процесу та його результативності дають змогу відстежувати зміни, що відбуваються в навчальному процесі, нагромаджувати інформаційну базу для постійного аналізу, виявляти динаміку змін різних ланок освітнього процесу, корегувати управлінські рішення.
   Тому вебінар для заступників директорів з навчальної роботи, що відбувся 30 березня в рамках засідання методичної секції, був присвячений цій темі. Про функції заступника директора як освітнього менеджера, напрями та систему моніторингу якості освіти розповідала методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти, керівник секції Вайда С.В.
   Відтак, досвідом роботи щодо проведення моніторингу навчальних досягнень – складової освітнього моніторингу, що забезпечує відстеження стану навчальних досягнень учнів, його прогнозування та вдосконалення, ділився Теличко В.І., заступник директора з навчально-виховної роботи Хустського професійного ліцею.
   Про системний підхід до моніторингових досліджень, результативність його використання розповіла Богачова О.Р., заступник директора з навчальної роботи ДНЗ „Ужгородський центр ПТО”.
   Серед інших розглядалися питання організації роботи з підготовки учнів до ЗНО – 2018 із української мови (викладач ВПУ №34 м. Виноградів Густа Т.М.) та оцінювання навчальних досягнень учнів з фізичної культури (викладач ДНЗ „Мукачівський центр ПТО” Гал О.О.).

Monit1Monit2Monit3Monit4Monit5
Під час засідання

   Наприкінці вебінару учасники ознайомилися з узагальненими результатами моніторингу навчальної діяльності учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти за І семестр 2017/2018 навчального року та результативністю у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад із загальноосвітніх предметів.

Вайда С.В., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 435 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань