Наші новини

logo nmc 01 18

  

04 квітня 2018

Засідання навчально-методичної ради

 

   03 квітня відбулося перше засідання навчально-методичної ради Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області в цьому році.

 rada 2
 Під час засідання навчально-методичної ради

   Методист НМЦ ПТО Войченко Л.П. ознайомила присутніх із результатами роботи експертної групи з вивчення професійної діяльності педагогів у міжатестаційний період, які в 2018 році підлягають атестації.

 tvor zvit
 Творчі звіти методистів

   Члени ради заслухали творчі звіти методистів: Тютюнник В.Є. (ДНЗ „Ужгородський центр професійно-технічної освіти”) та в режимі-онлайн Гузинець Н.С. (ДПТНЗ „Білківський професійний аграрний ліцей”), Фединишинець М.В. (Міжгірський професійний ліцей), Фегер В.Т. (Вище професійне училище № 34 м. Виноградів), які атестуються у 2018 році.
   Методистами центру було представлено на погодження узагальнені досвіди педагогічних працівників ВПУ № 3 м. Мукачево, зокрема: викладача біології Алмашій М.Е., викладача електротехнічних дисциплін Бубряка І.М. та майстра виробничого навчання Бірюлі О.В.
   Відзначено практичну значимість й актуальність досвіду Алмашій М.Е., Бубряка І.М., Бірюлі О.В. та запропоновано поширити їх у ЗП(ПТ)О області.
   Про хід упровадження елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку кваліфікованих робітників із професії регулювальник радіоелектронної апаратури та приладів, контролер радіоелектронної апаратури та приладів у ВПУ № 3 м. Мукачево інформувала заступник директора з навчально-виробничої роботи навчального закладу Терпай В.М.
   Палош Н.М., завідувач інформаційно-аналітичного кабінету, надала інформацію про проведений моніторинг „Аналіз попиту і пропозицій робочої сили та затребуваності робітничих професій на регіональному ринку праці у 2017 році”.
   Методист НМЦ ПТО Добридень А.В. презентувала базу даних „Кадрове забезпечення закладів професійної (професійно-технічної) освіти області”.
   Директор центру Слюсарєва О.В. винесла на обговорення питання про підготовку до виставки-презентації інформаційно-методичних матеріалів за результатами роботи педпрацівників ЗП(ПТ)О та методистів НМЦ ПТО у рамках проведення профорієнтаційного вернісажу „Робітнича професія – крок до успіху”.
   Члени навчально-методичної ради розглянули довідник професійного спрямування „Ілюстрований глосарій для учнів з професій: швачка, кравець” (розробники: Довгомеля В.П., викладач спеціальних дисциплін Ужгородського вищого комерційного училища Київського національного торговельно-економічного університету, і Яцкович М.Й., науковий співробітник Центру гунгарології УжНУ) й навчальний посібник „Опорно-інформаційні схеми та таблиці з предмета „Людина і світ””, розроблений Копчалюк М.А., викладачем суспільних дисциплін Тячівського професійного ліцею, та вирішили рекомендувати видання для використання в навчальному процесі ЗП(ПТ)О.
   Методист НМЦ ПТО Демчишин Г.С. представила на розгляд і погодження зміст інформаційно-методичного збірника НМЦ ПТО „Вісник 2/2018” та збірки конкурсних матеріалів для участі у Дев’ятій Міжнародній виставці „Сучасні заклади освіти – 2018”.

Демчишин Г.С., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 440 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань