Наші новини

logo nmc 01 18

  

20 квітня 2018

Участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі

 

   19 квітня у Львові на базі Державного навчального закладу «Львівське вище професійне училище інформаційно-комунікаційних технологій» відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар на тему «Використання мультимедійного контенту в освітньому процесі закладів професійної (професійно-технічної) освіти». Захід проходив за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» та Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області.
   Участь у семінарі взяли представники і нашої області. Так, про діяльність НМЦ ПТО та педагогічних працівників ЗП(ПТ)О Закарпаття щодо розробки електронного навчального контенту як інноваційного інструменту для удосконалення комплексно-методичного забезпечення професій, предметів, розповіла Палош Н.М., завідувач інформаційно-аналітичного кабінету Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області.
   З особливостями розроблення електронного підручника професійного спрямування «Основи радіоелектроніки» (кваліфікація: 3 розряд) ознайомив присутніх Воробець Д.В., викладач спеціальних дисциплін Вищого професійного училища № 3 м. Мукачево.
Цікавим досвідом поділилися колеги з інших областей. Зокрема, йшлося про використання IT-технологій для підготовки кваліфікованих робітників, створення сучасного освітнього середовища у закладах професійної освіти, розроблення та використання дистанційних курсів засобами системи дистанційного навчання Moodle, використання мультимедійного контенту, електронних ресурсів, мережеві сервіси тощо.
Обмін досвідом був цікавим, корисним. Проведення подібних заходів дає можливість рухатися вперед, шукати цікаві ідеї та не зупинятися на досягнутому.

Палош Н.М., завідувач
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 440 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань