Наші новини

logo nmc 01 18

  

25 квітня 2018

Робота зі створення електронних навчально-методичних комплексів триває

 

   Із переходом на нову систему підготовки кваліфікованих робітників висуваються нові вимоги до якісного комплексно-методичного забезпечення професій. Такими є електронні навчально-методичні комплекси – сукупність нормативних та навчально-методичних матеріалів, необхідних для ефективного виконання учнями робочих навчальних програм із предметів професійної підготовки.

Tv gr 24 04
ПІд час засідання творчої групи

   З метою створення електронного навчально-методичного комплексу із професії слюсар-електрик з ремонту електроустаткування (далі – ЕНМК) 24 квітня у режимі онлайн відбулося організаційне засідання робочої групи, учасниками якого були викладачі, майстри виробничого навчання та методисти ВПУ № 3 м. Мукачево, ДНЗ „Ужгородський центр ПТО”, Міжгірського професійного ліцею.
   Присутні ознайомилися з розробленою єдиною структурою ЕНМК, алгоритмом роботи над його наповненням та розміщенням в Інтернет-середовищі.
   Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти зроблено аналіз наявних методичних напрацювань педагогічних працівників із вищевказаної професії. Це збірники інструкційно-технологічних карт для проведення уроків виробничого навчання, навчальні посібники, робочі зошити для проведення лабораторно-практичних робіт, публікації в інформаційно-методичному збірнику „Вісник”. Більшість із них стануть першими джерелами для формування електронного комплексу.
   Практика показує, що під час роботи над створенням ЕНМК викладачі спеціальних дисциплін і майстри виробничого навчання підвищують свою фахову компетентність, майстерність в організації й проведенні уроків, ефективно систематизують власні напрацювання, узагальнюють і поширюють кращий педагогічний досвід, покращують рівень комп’ютерної грамотності тощо. А це сприяє якості професійної підготовки кваліфікованих робітників.

Вайда С.В., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 460 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань