Наші новини

logo nmc 01 18

  

02 травня 2018

Підсумкова сесія курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників ЗП(ПТ)О

 

   Підвищення кваліфікації педагогічних працівників – це цілеспрямоване безперервне вдосконалювання їх педагогічної і фахової майстерності, професійних знань, умінь та навичок. Система підвищення кваліфікації педагогів закладів професійної (професійно-технічної) освіти як складова неперервної професійної освіти упродовж життя дає їм належні знання, уміння та компетентності, які необхідні для підготовки сучасного освіченого робітника.
   У 2018 році курси підвищення кваліфікації (психолого-педагогічна та методична підготовки) викладачів професійно-теоретичної підготовки і майстрів виробничого навчання ЗП(ПТ)О Закарпатської області проводить за державним замовленням та очно-дистанційною формою Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти Університету менеджменту освіти НАПН України.
   Після настановної сесії, яка пройшла у січні в режимі онлайн, упродовж трьох місяців педагогічні працівники самостійно працювали над індивідуальними завданнями, рефератами та курсовими роботами. За час навчання слухачі опрацювали навчальні дисципліни: дидактичні технології в професійній освіті, методика професійно-теоретичної підготовки, професійно-практична підготовка в умовах закладу освіти, інформаційно-комунікаційні технології в освіті, сучасні технології навчання у професійній підготовці, економіко-правові питання діяльності педагогічних працівників, психологічні аспекти трудової діяльності, психологія особистості учня тощо.
   23-27 квітня 2018 року пройшов завершальний етап курсів підвищення кваліфікації двох груп слухачів: викладачів спецдисциплін та майстрів виробничого навчання. Підсумкова сесія курсів відбулася на базі Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування.

BINPO1BINPO2BINPO3BINPO4
Під час курсів

  Програма навчальних занять включала конференції, навчальні тренінги, практичні заняття з методики професійно-теоретичної підготовки, проведення інноваційних уроків, використання різних технологій навчання професії, інформаційних-комунікаційних технологій у професійній освіті, а також практикуми, присвячені виховній діяльності педагогічних працівників, основам психології праці та психології особистості учня. Підсумкову сесію курсів успішно склали 65 педагогів із закладів професійної освіти області.

Войченко Л.П., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 362 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань