Наші новини

logo nmc 01 18

  

31 травня 2018

Семінар-тренінг з використання ІКТ та ресурсів мережі Інтернет

 

 Seminar PTL
 Під час семінару-тренінгу

   У наш час інформаційно-комунікаційні технології та онлайн сервіси набувають все більшого значення у професійній діяльності педагога. Адже за допомогою хмарних технологій можна використовувати нові форми проведення уроків (онлайн-уроки, вебінари, практичні заняття тощо), переглядати відео- та аудіофайли прямо з Інтернету (без додаткового завантаження на комп’ютер); організовувати спілкування (проведення тренінгів, круглих столів тощо); створювати дидактичні засоби начального призначення.

   З метою ознайомлення педагогічних працівників із можливостями програмних засобів, онлайн середовищ та конструкторів щодо створення навчальних, демонстраційних і дидактичних матеріалів 30 травня на базі Тячівського професійного ліцею відбувся семінар-тренінг «Удосконалення професійної компетентності педагогів ЗП(ПТ)О з використання інформаційно-комунікаційних технологій та ресурсів мережі Інтернет», у якому взяли участь 13 педагогічних працівників різних категорій. Захід проводила Палош Н.М., завідувач інформаційно-аналітичного кабінету Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області.
   Семінар-тренінг розпочався з вхідного онлайн тестування за допомогою Інтернет-сервісу «Майстер-тест» для отримання інформації про програмні продукти, які використовують педагогічні працівники у своїй діяльності. Продовжився захід виконанням ряду практичних завдань, зокрема: онлайн презентації за допомогою веб-сервісу (https://www.canva.com), схеми (https://cacoo.com) та інфографіки (https://www.easel.ly).
   Завершенням стане захист робіт й отримання сертифікатів про успішне оволодіння сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями та ресурсами мережі Інтернет.

Палош Н.М., завідувач
інформаційно-аналітичного кабінету

Семінар-тренінг з використання ІКТ та ресурсів мережі Інтернет

Прочитано 365 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань