Наші новини

logo nmc 01 18

  

28 серпня 2018

Вітаємо з ювілеєм!

 

Мельничук В

     Сьогодні (28 серпня) святкує ювілейний день народження директор Вищого професійного училища № 3 м. Мукачево Мельничук Володимир Миколайович.
   Кваліфікований фахівець, досвідчений наставник пройшов життєвий шлях від учня технічного училища – до директора одного з кращих навчальних закладів профтехосвіти Закарпаття.
   Всього було на його прекрасному віку. Починав працювати у системі професійно-технічної освіти з часу заснування училища: спочатку майстром виробничого навчання, згодом заступником директора з навчально-виробничої роботи, викладачем, а з жовтня 2004 року і понині очолює навчальний колектив.
   Як справжній професіонал своєї справи організовує та координує роботу педагогічних працівників. Значну увагу приділяє вдосконаленню навчально-виробничого та навчально-виховного процесу, впровадженню інноваційних технологій і методів навчання, створює умови для успішної підготовки учнів за новими професіями, яких потребує сучасний ринок праці, та сприяє оновленню матеріально-технічної бази училища.
   Володимир Миколайович – ініціатор створення електронної бібліотеки, автор багатьох методичних розробок, інших методичних напрацювань, має ряд публікацій у періодичних виданнях обласного й всеукраїнського рівнів та дослідно-експериментальної роботи за темою „Впровадження елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку кваліфікованих робітників з професії регулювальник радіоелектронної апаратури та приладів, контролер радіоелектронної апаратури та приладів”.
   Активно підтримує модернізацію змісту професійно-технічної освіти шляхом розробки Державних стандартів з професійної підготовки. Під його керівництвом творчими групами педагогічних працівників навчального закладу за останні роки розроблено шість Державних стандартів ПТО з чотирьох робітничих професій.
   Своїм багатим життєвим досвідом, організаторськими здібностями здобув шану і повагу серед педагогічного та учнівського колективів.
   За наполегливу й самовіддану працю, високий професіоналізм ювіляр нагороджений грамотами Управління освіти і науки Закарпатської обласної державної адміністрації та Почесними грамотами Міністерства освіти і науки України, нагрудним знаком „Відмінник освіти України” (1997 р.) та нагрудним знаком „Антон Макаренко” (2008 р.).

Шановний
Володимире Миколайовичу!

   Щиро вітаємо Вас із Днем народження – 70-річним ювілеєм!
   Розділяючи радість урочистого торжества, від усієї душі бажаємо міцного здоров’я, бадьорості духу, невичерпної енергії й творчої наснаги у всіх помислах і справах!
   Нехай Ваш досвід, професіоналізм, величезний інтелектуальний потенціал у справі навчання і виховання молодого покоління й надалі служитиме в ім’я розквіту професійної освіти області та розбудови економіки України.
   Миру й Божої благодаті Вам і Вашій родині!

   Ваш ювілей – то мудрості пора...
   Хай буде вдосталь у житті і в домі
   Здоров’я, щастя, злагоди, добра,
   Добробуту та щирої любові!

З повагою та за дорученням колективу
директор НМЦ ПТО
у Закарпатській області

 

Прочитано 354 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань