Наші новини

logo nmc 01 18

  

03 вересня 2018

День знань у закладах професійної (професійно-технічної) освіти області

 

   Початок вересня в Україні нерозривно асоціюється з Днем знань, яскравим, насиченим емоційністю та хвилюючою атмосферою святом, з якого починається навчальний рік в усіх закладах освіти.
   Сьогодні з нагоди свята Першого дзвоника у ЗП(ПТ)О нашої області відбулися урочисті лінійки, під час яких звучав Державний Гімн України, до учнівських та педагогічних колективів звернулися керівники закладів, роботодавці, соціальні партнери, представники різних релігійних конфесій. Звучали вітання з початком нового навчального року, побажання миру, щасливої долі, достатку в родинах, схвалення вибору молоді навчатися робітничій професії.

dz3dz4dz5dz6dz12
dz13dz20dz31dz78
dz10
Під час урочистостей з нагоди Дня знань

   Цього дня учнівську родину поповнили 2296 першокурсників, для яких Перший дзвоник дав початок цікавої і захопливої мандрівки до підкорення вершин творчої та професійної майстерності.
   Новий навчальний рік розпочався з першого уроку, теми якого відображали актуальні проблеми сьогодення, сприяли вихованню ціннісного ставлення особистості до державності, суспільства та окремої людини, формуванню в підростаючого покоління активної громадянської позиції, національної свідомості та гордості, почуття патріотизму – «Прагнемо миру!», «Ми діти твої, Україно!», «Розкажемо Європі про себе», «Є на світі моя країна, найчарівніша, як перлина...», «Україна та євроінтеграція», «День знань в Україні та країнах Європи», «Україна і Європа в сучасному світі», «Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді», «Моя Батьківщина – Україна», «Україна – моя родина» тощо.

dz9dz11dz14dz33dz32dz34
Під час проведення перших уроків 

   Варто зазначити, що цьогоріч обсяг регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів у 2018/2019 навчальному році порівняно з 2017/2018 н.р. збільшено на 187 осіб. Також уперше у п’ятьох навчальних закладах ЗП(ПТ)О планується підготовка кваліфікованих робітників із упровадженням елементів дуальної форми навчання із професій регулювальник радіоелектронної апаратури та приладів, контролер радіоелектронної апаратури та приладів; слюсар-електромонтажник, в’язальник схемних джгутів, кабелів, шнурів; лісник, єгер; електрогазозварник; тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, водій автотранспортних засобів категорії «С» .
   Проте вступна кампанія до закладів профосвіти не завершилася і триватиме до 1 жовтня, станом на 31 серпня до приймальних комісій було подано 2296 заяв, що становить 80,9 % виконання регіонального замовлення.

Добридень А.В., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 383 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань