Наші новини

logo nmc 01 18

  

12 вересня 2018

Завершили підвищення кваліфікації майстри виробничого навчання закладів професійної освіти

   11 вересня 2018 року на базі ДПТНЗ «Мукачівський професійний аграрний ліцей ім. М. Данканича» пройшов завершальний етап курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, які проводили викладачі Науково-методичного центру ПТО та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області в рамках тісної та плідної співпраці наших методичних центрів. Підсумкову сесію курсів з психолого-педагогічної та методичної підготовок успішно склала група майстрів виробничого навчання із 4 ЗП(ПТ)О та 1 міжшкільного навчально-виробничого комбінату, який здійснює підготовку робітничих професій.
   Діагностичне анкетування, вихідний тестовий контроль, звітування про виконання індивідуальних планів самостійної роботи, захист курсових робіт, вручення свідоцтв – такою була програма заключної сесії курсів.
   У своїх діагностичних анкетах слухачі дали самооцінку ступеню володіння питаннями навчальних модулів програми на момент закінчення навчання: модернізації змісту професійної освіти, нормативно-правової бази з питань ПТО, вікової і педагогічної психології, загальної та професійної педагогіки, використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчальному процесі, методики, інноваційних технологій професійного навчання.
   Захист курсових робіт проходив у формі конференції з обміну досвідом. Майстри виробничого навчання ділилися педагогічними ідеями та думками щодо проблем, піднятих у досліджуваних темах, обговорювали використання сучасних виробничих та інформаційно-комунікаційних технологій на уроках виробничого навчання, нетрадиційні форми їх проведення, інтерактивні методи навчання, особистісно-орієнтовані технології, особливості роботи з обдарованими учнями.

MPAL1MPAL2MPAL3MPAL4
Під час проходження курсів

  На завершення заходу відбулося вручення слухачам свідоцтв про проходження довгострокового підвищення кваліфікації.

Войченко Л.П., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 377 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань