Наші новини

logo nmc 01 18

  

26 вересня 2018

Засідання навчально-методичної ради

   25 вересня 2018 року відбулося чергове засідання навчально-методичної ради Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області.

photoNMR2
Під час засідання
навчально-методичної ради

  Директор центру Слюсарєва О.В. зупинилася на основних аспектах проекту Закону «Про професійну (професійно-технічну) освіту», який розміщений на сайті Міністерства освіти і науки України для громадського обговорення. Також Ольга Володимирівна інформувала присутніх про хід упровадження в навчально-виробничий процес ЗП(ПТ)О стандартів професійної (професійно-технічної) освіти, розроблених і затверджених у 2014-2018 рр. на основі компетентнісного підходу.
   Про стан навчально-виробничої, навчально-виховної та методичної роботи в закладах професійної (професійно-технічної) освіти області, які атестувалися впродовж 2017/2018 н. р., доповіла методист НМЦ ПТО Савченко Т.Л. Основну увагу акцентувала на типових помилках, виявлених під час атестаційних експертиз.
   Із результатами проведення ЗНО-2018 у закладах професійної (професійно-технічної) освіти області у 2017/2018 н. р. ознайомила методист центру Вайда С.В., відзначила навчальні заклади, де учні показали найвищий та найнижчий рівні якості знань. Демчишин Г.С., методист центру, озвучила рекомендації щодо покращення рівня знань учнів із предметів, із яких складатимуть ЗНО у 2019 році. З метою усунення недоліків та успішного складання тестових завдань з усіх навчальних предметів, що виносяться на ЗНО у 2019 році, вирішено направити відповідного листа в навчальні заклади та провести вебінар із заступниками директора з навчальної роботи, викладачами української мови і літератури.
   Про підсумки моніторингу методичної роботи ЗП(ПТ)О за 2017/2018 навчальний рік говорила заступник директора НМЦ ПТО Ладижець І.М.
   Членами навчально-методичної ради схвалено та рекомендовано направити 3 навчальні посібники професійного спрямування, розроблені педагогічними працівниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти, на апробацію в ЗП(ПТ)О області та 4 збірники конкурсних матеріалів, упорядниками яких є методисти НМЦ ПТО - Горячова Л.Б., Словенка-Козлова С.С., Потапова К.В., для використання в навчально-виробничому процесі ЗП(ПТ)О.
   Методист НМЦ ПТО Демчишин Г.С. представила на розгляд та погодження збірку «Вернісаж кращого досвіду» (за матеріалами Всеукраїнського огляду-конкурсу „Панорама творчих уроків – 2018”, тема якого «Наскрізні змістові лінії в освітньому процесі Нової української школи») та зміст інформаційно-методичного збірника НМЦ ПТО „Вісник 4/2018”.

Демчишин Г.С., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 327 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань