Наші новини

logo nmc 01 18

  

26 жовтня 2018

Міст до професійної освіти

   Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти та заклади професійної (професійно-технічної) освіти області продовжують співпрацювати з науковими установами України.
   Гете-Інститутом в Україні та Інститутом професійно-технічної освіти Національної Академії педагогічних наук України у рамках проекту «Міст до професійної освіти» організовуються щорічно для викладачів німецької мови закладів професійної (професійно-технічної) освіти регіонів України інформаційні заходи, а для учнів і студентів, які вивчають німецьку мову, третій рік поспіль – різні конкурси.
   Мета заходів – підвищення рівня кваліфікації викладачів та мотивації до вивчення учнями німецької мови за професійним спрямуванням, популяризація німецької мови серед учнівської молоді, проведення Українсько-німецького року мов 2017/2018.
   Цьогоріч професійну освіту Закарпаття представляла Крістіна Баганич, учениця другого курсу (професія: секретар керівника (організації, підприємства, установи), оператор комп’ютерного набору) ВПУ № 3 м. Мукачево, яка  була учасницею конкурсу „Моє резюме: знято!”, що проходив у Києві з 01 березня по 30 квітня 2018 року, (викладач німецької мови Загребельна Наталія Анатоліївна).
   За результатами першого етапу конкурсу учениця увійшла до перших 15 найкращих учасників та виграла поїздку до Києва для участі у симуляційній грі Assessment-Center.

gete1gete3gete4gete2
Переможниця конкурсу та учасники проекту

   У червні 2018 року Загребельна Н.А. у рамках проекту «Міст до професійної освіти в Німеччині» брала участь у триденному семінарі для викладачів німецької мови, що відбувся у м. Києві, мета якого – підвищення кваліфікації викладачів та підготовка учнів до другого етапу конкурсу.
   17 жовтня Крістіна Баганич взяла участь у симуляційній грі Assessment-Center – ІІ етапі конкурсу «Моє резюме: знято», завданням якого було проходження співбесіди німецькою мовою для прийняття учня на практику. Крістіна гідно представила професійну освіту області, за результатами конкурсу посіла призове 5 місце та отримала у подарунок безкоштовний онлайн-курс вивчення німецької мови.
   Вітаємо з перемогою, бажаємо натхнення, творчих успіхів та нових злетів!

Демчишин Г.С., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 368 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань