Наші новини

logo nmc 01 18

  

20 листопада 2018

Читайте у черговому номері «Вісника»!

 

  Новий номер інформаційно-методичного збірника «Вісник – 3/2018» ознайомить читачів із публікаціями педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти області за напрямами їх діяльності.

Visnik3
Інформаційно-методичний збірник "Вісник"

   На сторінках часопису викладачі й майстри виробничого навчання діляться досвідом роботи з використання сучасних педагогічних і виробничих технологій, відпрацювання та виконання виробничих операцій конкретної деталі чи виробу, дотримання технологічної послідовності, вирішення конкретних виробничих завдань на уроках суспільних дисциплін, виробничого навчання та загальноосвітньої підготовки.
   Неабиякий інтерес складають завдання творчого характеру – кросворди, майстер-класи, інтелектуальні ігри, завдання на «створення ситуації успіху», розробка колективного проекту тощо з різних предметів та професій, з яких здійснюється підготовка у ЗП(ПТ)О.
   У «Трибуні методиста» розповідається про створення сприятливих умов для якісної професійної підготовки трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва у навчальному закладі.
   Особливої уваги заслуговують заходи, спрямовані на виховання в сучасної учнівської молоді найважливіших цінностей людського життя – любові до рідної землі, свого народу, поваги до старших, збереження народних звичаїв та традицій. Саме про це йдеться в розділі «Виховна та позаурочна робота», в екскурсійно-мистецькій композиції під назвою «Мандрівка в часі».
   Електронна версія «Вісника – 3/2018» розміщена на веб-сайті НМЦ ПТО, в розділі «Діяльність НМЦ ПТО», підрозділі «Інформаційно-видавнича діяльність».

Демчишин Г.С., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 404 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань