Наші новини

logo nmc 01 18

  

30 листопада 2018

Консультування закладів П(ПТ)О з питань підготовки до атестації

 

   На виконання наказу департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 12.10.2015 № 272 «Про організацію та проведення атестації професійно-технічних навчальних закладів області» в 2018-2019 навчальному році підлягають черговій атестації такі заклади: ДПТНЗ «Білківський професійний аграрний ліцей», Перечинський професійний ліцей, Тернівський і Горінчівський МНВК.
   Також за заявами Калинівського МНВК і ТОВ «Навчально-виробничий комплекс «ЛАН»» проводитиметься атестаційна експертиза робітничих професій. Разом із тим, подали заяви на проведення атестаційної експертизи окремих професій атестовані заклади - ДНЗ «Ужгородський центр професійно-технічної освіти» (професія: обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, оператор комп’ютерного набору) і ПТУ № 33 смт Великий Березний (професія: продавець продовольчих товарів).
   У зв’язку з цим протягом листопада працівниками НМЦ ПТО надавалася консультаційно-методична допомога керівному складу цих закладів щодо підготовки до проведення самоаналізу своєї діяльності, який є обов’язковою складовою процедури атестації.
   Перший етап консультування відбувся 15 листопада в Горінчівському міжшкільному навчально-виробничому комбінаті трудового навчання і профорієнтації учнів, де були присутні представники цього закладу, а також Калинівського і Тернівського МНВК. Директор НМЦ ПТО Слюсарєва О.В. проінформувала про особливості атестації закладів загальної середньої освіти, які відповідно до отриманих ліцензій здійснюють підготовку з робітничих професій. Методист Савченко Т.Л. зупинилася на питаннях проведення самоаналізу освітньої діяльності в такого типу закладах.
   Також у режимі on-line проводилося консультування керівного складу ДПТНЗ «Білківський професійний аграрний ліцей», Перечинського професійного ліцею і ПТУ № 33 смт В. Березний, які були ознайомлені з вимогами до порядку проведення самоаналізу своєї діяльності та підготовки звіту про його результати, до розробки, погодження та затвердження комплексних кваліфікаційних завдань.
Крім цього піднімалося питання проведення безпосередньо атестаційної експертизи.

Kons1Kons2Kons3Kons4Kons5
Під час консультацій

Савченко Т.Л., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 407 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань