Наші новини

logo nmc 01 18

  

30 листопада 2018

Участь у Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE»

 

   Упродовж трьох днів із 27-29 листопада 2018 року в м. Києві проходив Всеукраїнський конкурс професійної майстерності „WORLDSKILLS UKRAINE”, проведений департаментом професійної освіти Міністерства освіти і науки України за підтримки ДНУ „Інститут модернізації змісту освіти”, Федерації роботодавців України та інших громадських установ. Мета його – сприяти зростанню престижності робітничих професій, розвитку професійної освіти шляхом гармонізації кращих практик і професійних стандартів.
   Цьогоріч у Конкурсі, який проходив на базі Арт-заводу «Платформа» та Вищого професійного училища № 33 м. Києва, змагалися учасники з усіх областей України за 7 компетенціями. Це – кулінарне мистецтво, перукарське мистецтво, технології моди, зварювальні, електромонтажні та слюсарні роботи, підйом і транспортування вантажів.

WS2WS3WS4WS5WS6
WS7WS8WS9WS11WS12
Під час Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності "WORLDSKILLS UKRAINE 2018"

   До участі у змаганнях за трьома компетенціями „Кулінарне мистецтво”, „Перукарське мистецтво” та „Технології моди” долучилися також учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти Закарпаття.

   Лешко Вікторія, учениця Ужгородського вищого комерційного училища Київського національного торгoвельно-економічного університету, представила нашу область за компетенцією „Перукарське мистецтво”. Учасники Конкурсу із перукарського мистецтва виконували одне завдання із трьох модулів (чоловічу салонну стрижку і укладання волосся; жіночу салонну стрижку «каре» і укладання на короткому волоссі; жіночу салонну стрижку і укладання на довгому волоссі). Високий професіоналізм та креативність продемонструвала наша конкурсантка під час виконання жіночої стрижки на довгому волоссі.
   Дочинець Наталія, учениця Хустського професійного ліцею сфери послуг, боролася за перемогу в компетенції „Технології моди”. Молоді кравчині показували свої практичні вміння у виконанні технічних малюнків, виготовленні сукні та її декоруванні.
   Ісак Ярослав, учень Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування, змагався серед майбутніх кулінарів за компетенцією «Кулінарне мистецтво». Конкурсанти готували основну страву української кухні з м’яса та десерт.
   Наша команда гідно представила область на всеукраїнському рівні: за друге місце у компетенції „Перукарське мистецтво” Лешко Вікторія, учениця Ужгородського вищого комерційного училища Київського національного торгoвельно-економічного університету, нагороджена дипломом та грошовим сертифікатом.
   Усі учасники заходу отримали дипломи Конкурсу.

WS13WS14WS15WS16WS17WS18
WS19WS20WS21WS22
Учасники конкурсу від Закарпатської області 

    Тож щиро дякуємо всім конкурсантам, бажаємо і надалі креативних рішень, творчих успіхів та підкорення професійних вершин!!!

Демчишин Г.С., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 508 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань