Наші новини

logo nmc 01 18

  

22 грудня 2018

Засідання навчально-методичної ради

 

   22 грудня 2018 року відбулося чергове засідання навчально-методичної ради Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області.
   Директор НМЦ ПТО Слюсарєва О.В. винесла на обговорення й схвалення Звіт про роботу центру за 2018 рік, ознайомила присутніх із спільним планом роботи НМЦ ПТО та департаменту освіти і науки ОДА на 2019 рік. Основну увагу акцентувала на пріоритетних напрямах діяльності, їх змісті та формах роботи, викладених у проекті плану роботи центру на 2019 рік.

metod rada 4
Під час засідання

   Із результатами роботи Навчально-методичного центру над єдиною методичною проблемою „Сприяння розвитку професійної компетентності педагогічних працівників як засобу підвищення якості освітніх послуг в умовах інноваційного середовища системи професійно-технічної освіти” ознайомила заступник директора Ладижець І.М.
   Про організаційно-методичний супровід діяльності навчально-практичних центрів: Хустського професійного ліцею, Хустського професійного ліцею сфери послуг та ДНЗ «Ужгородський центр професійно-технічної освіти», погодження програм стажування педагогічних працівників, організацію короткострокового підвищення кваліфікації на їх базі, розповіла методист Войченко Л.П.
   Про стан упровадження програми виховної роботи з учнями з питань протидії торгівлі людьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» у ЗП(ПТ)О області інформувала Ладижець І.М.
   Методистами центру представлено на погодження узагальнені досвіди педагогічних працівників ЗП(ПТ)О, зокрема: методиста Ужгородського вищого комерційного училища КНТЕУ Кучер І.В., майстра виробничого навчання Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування Барч О.І. та викладача спецдисциплін Ужгородського вищого комерційного училища КНТЕУ Довгомелі В.П. Відзначено практичну значимість й актуальність досвідів та запропоновано поширити їх у ЗП(ПТ)О області.
   Членами навчально-методичної ради схвалено методичні рекомендації «Наказ як основна форма прийняття управлінських рішень. На допомогу заступнику директора з навчальної роботи» (укладач Вайда С.В., методист НМЦ ПТО); 3 збірники конкурсних матеріалів, упорядниками яких є методисти НМЦ ПТО - Горячова Л.Б., Словенка-Козлова С.С. і викладачі спецдисциплін закладів освіти – Данку Г.С., Футуйма Р.В., Симчина Я.Д., та рекомендовано для використання в навчальному процесі ЗП(ПТ)О.
   Учасниками засідання також обговорено та схвалено зміст збірки інформаційно-аналітичних матеріалів, підготовленої за підсумками моніторингів якості професійної (професійно-технічної) освіти Закарпатської області 2018 року (укладачі: Палош Н.М., Добридень А.В.), збірки кращих сценаріїв виховних заходів з національно-патріотичного виховання „Ми – українці” (упорядники: Ладижець І.М., Добридень А.В.) та зміст інформаційно-методичного збірника НМЦ ПТО „Вісник 1/2019”.
   На завершення роботи директор центру Слюсарєва О.В. винесла на обговорення питання про участь у Десятій Міжнародній виставці „Сучасні заклади освіти – 2019ˮ.
   Радою прийнято рішення затвердити Положення про Навчально-методичну раду (нову редакцію) та пропозиції щодо її персонального складу.

Демчишин Г.С., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 370 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань