Наші новини

logo nmc 01 18

  

27 грудня 2018

Відкриття чергового навчально-практичного центру в Закарпатській області

 

   У ДНЗ «Ужгородський центр професійно-технічної освіти» відбулося відкриття навчально-практичного центру новітніх технологій зварювання, у якому здійснюватиметься підготовка кваліфікованих робітників із професій: електрозварник ручного зварювання, електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних зварювальних машинах, зварник.
   Урочисте відкриття четвертого центру у Закарпатській області відбулося 26 грудня. На створення і придбання обладнання та інструментів виділено 2 мільйони 300 тисяч гривень – кошти державного бюджету, окрім того, за рахунок коштів спеціального фонду закладу освіти було зроблено ремонтні роботи і підготовлено приміщення.
   В урочистостях взяли участь Сопкова Ганна Іванівна, директор департаменту освіти і науки Закарпатської обласної державної адміністрації, та Пуківська Марина Іванівна, начальник управління освіти Ужгородської міської ради.
   Новий центр облаштовано робочими місцями та встановлено сучасне обладнання – новітній тренажер зварника, апарати аргонодугового зварювання, повітряно-плазмового різання, ручного дугового зварювання, які дозволять опанувати різні види зварювання.

zvar 1zvar 2zvar 9zvar 3zvar 4zvar 5
                                                   zvar 10zvar 6zvar 7zvar 8

   Окрім навчання учнів, у центрі також планується здійснювати організацію удосконалення практичної підготовки здобувачів освіти, слухачів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з новітніх зварювальних технологій, зокрема: механізоване дугове зварювання плавким металевим електродом у захисних газах і ручне дугове зварювання покритим електродом; механізоване дугове зварювання плавким металевим електродом у захисних газах, ручне дугове зварювання покритими електродами і ручне дугове зварювання неплавким металевим електродом в інертних газах; повітряно-плазмова різка.
   Функціонування навчально-практичного центру дозволить значно підвищити якість професійного навчання й сприятиме підготовці конкурентоздатних кваліфікованих робітників на ринку праці. На базі центру планується також проведення стажування й підвищення кваліфікації педагогічних працівників, фахівців підприємств, організацій та установ із вищеназваних професій.

Палош Н.М., завідувач
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 664 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань