Наші новини

logo nmc 01 18

  

01 лютого 2019

Управлінська діяльність заступника директора з НВР щодо організаційно-методичного забезпечення освітнього процесу в ЗП(ПТ)О

 

   Такою була тема засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виробничої роботи ЗП(ПТ)О. Захід відбувся 31 січня 2019 року в режимі вебінару. Обговорювалися ключові питання організаційно-методичного забезпечення навчально-виробничого процесу в закладі освіти у поточному навчальному році.

 zastup
 У ході секції

   Про результати роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти Закарпатської області у 2018 році, основні завдання освітньої галузі (у професійно-технічній освіті) на 2019 рік та заходи з реалізації плану її розвитку на 2019-2021 роки інформувала учасників засідання директор НМЦ ПТО Слюсарєва О.В.
   На аспектах управлінської діяльності заступника директора з НВР з організації професійної підготовки в навчальному закладі зупинилася керівник обласної методичної секції цієї категорії педагогічних працівників Войченко Л.П.
   Увага учасників вебінару була зосереджена на складових контролю заступника директора за навчально-виробничим процесом у ЗП(ПТ)О та роботі з педагогічними кадрами, спрямованій на зростання професійної компетентності педагогічних працівників, від чого значною мірою залежить якість професійної освіти.
   Предметом обговорення під час заходу була також діяльність навчально-практичних центрів, створених на базі закладів професійної освіти, зокрема з організації семінарів-практикумів із вивчення сучасних виробничих технологій, стажування викладачів професійно-теоретичної підготовки та майстрів виробничого навчання, цільових курсів для населення.
   У підсумку роботи секції її члени окреслили для своїх освітніх закладів основні стратегічні завдання: оновлення змісту професійної (професійно-технічної) освіти, підвищення якості надання освітніх послуг відповідно до вимог сучасного виробництва, розширення переліку професій для підготовки кваліфікованих робітників за дуальною формою навчання, розвиток професійного потенціалу педагогічних працівників системи П(ПТ)О.

Войченко Л.П., методист кабінету
навчально-методичної роботи

Прочитано 344 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань