Наші новини

logo nmc 01 18

  

01 лютого 2019

До уваги читачів – нове видання „Вісника”!

 

   Неабиякою популярністю у педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти області та інших регіонів України користуються періодичні видання, сформовані й видані НМЦ ПТО. Насамперед, варто назвати інформаційно-методичний збірник „Вісник”, черговий номер якого („Вісник – 4/2018”) вийшов днями у світ.
visnuk   У рубриках «Професійно-теоретична підготовка» й «Виробниче навчання» подаються напрацювання викладачів і майстрів виробничого навчання ЗП(ПТ)О, в яких порушуються питання про перехід до нових стандартів, використання тестових технологій для контролю знань і умінь учнів та компетентнісного підходу до організації проведення уроків як теоретичного, так і виробничого навчання, оновлення технології виробництва, запровадження проектних технологій.
   Багато цікавого й корисного можна почерпнути також у розділі «Загальноосвітня підготовка», в якому педагоги вдало поєднують традиційні й нетрадиційні форми роботи. Особливий інтерес складає проведення практичної роботи з інформатики «Автоматизоване створення веб-сайту», зокрема: покрокова інструкція створення веб-сайту на прикладі теми «Магазин автозапчастин».
    Досвідом роботи з життя і виховання учнівської молоді в закладі освіти діляться педагоги в рубриці «Виховна та позаурочна робота». Тут можна дізнатися про організаційно-педагогічні умови залучення до науково-дослідної діяльності майбутніх кваліфікованих робітників Тячівського професійного ліцею та проведення літературного свята «Вишиванка – скарбниця українського народу» в ВПУ № 34 м. Виноградів. Організація таких заходів сприяє підвищенню активності навчально-пізнавальної діяльності учнів та формуванню самостійності мислення, стимулює розвиток творчості й креативності, виховує в молодого покоління почуття любові до національних традицій та інтерес до українського мистецтва.
    Сподіваємося, що подані матеріали зацікавлять колег та спонукатимуть до подальшої співпраці.
   Електронна версія „Вісника – 4/2018” розміщена на веб-сайті НМЦ ПТО, в розділі „Діяльність НМЦ ПТО”, підрозділі „Інформаційно-видавнича діяльність”.

Демчишин Г.С., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 361 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань