Наші новини

logo nmc 01 18

  

06 лютого 2019

День безпечного Інтернету 2019!

 

   День безпечного Інтернету відзначають щороку кожен другий вівторок лютого. Це міжнародне свято запровадили у 2004 році мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного й позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми і молоддю. Цього року захід проходив під гаслом «Разом за найкращий Інтернет!».
Internet   З метою підвищення освіченості з питань безпечного використання цифрових технологій заклади професійної (професійно-технічної) освіти області та Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Закарпатській області 5 лютого долучилися до 45-хвилинного уроку, який транслювався на YouTube каналі Спільноти Програми Академій Cisco в Україні.
   Учасники прослухали доповіді експертів за темами:
   - «Кібер-атаки та Інтернет-шахрайство»;
   - «Соціальна інженерія: як хакери використовують вразливості людей».
   Під час онлайн заходу спікери акцентували увагу на розповсюдження шкідливого програмного забезпечення; вірусну атаку; несанкціоноване втручання у комп’ютери та їх системи; шахрайство в банківських, платіжних системах; захист та безпечне використання домашнього WіFі; Інтернет у публічних місцях тощо.
   Значимість проблеми безпечного Інтернету потребує постійної уваги з боку закладів освіти, батьків. Адже безпечний Інтернет – це простір, у якому захищені всі користувачі: молодь, дорослі, компанії, некомерційні організації та державні органи.

Прочитано 360 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань