Наші новини

logo nmc 01 18

  

12 лютого 2019

Засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗП(ПТ)О

   

12 лютого 2019 року у режимі онлайн відбулося засідання обласної секції заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти області за темою: «Проблеми соціалізації учнів пільгових категорій під час навчання в ЗП(ПТ)О; співпраця з органами влади, іншими організаціями та установами».

zast12 3

Під час засідання секції заступників

директорів з навчально-виховної роботи

   Про соціально-правовий захист учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування говорила Якімеліна С.С., начальник служби у справах дітей Закарпатської обласної державної адміністрації, а також відповіла на ряд запитань учасників вебінару.

zast12 2

Під час обговорення питань соціально

-правового захисту окремих категорій

учнів ЗП(ПТ)О 

 Оновлення технологій для професійної орієнтації здобувачів освіти з популяризації робітничих професій – є важливою складової діяльності закладів професійної (професійно-технічної) освіти у контексті реалізації Концепції державної системи професійної орієнтації населення (розпорядження Кабінету Міністрів України від 4 липня 2018 р. № 469-р), Стратегії державної політики з питань здорового та активного довголіття населення на період до 2022 року (наказ МОН від 22.12.2018 № 1437), інших нормативних документів. Про це наголошувала керівник секції заступник директора НМЦ ПТО Ладижець І.М.

   У ході секції піднімалися питання створення на базі ЗП(ПТ)О центрів професійної кар’єри, участі молоді у Всеукраїнських конкурсах, акціях, висвітленні їх у засобах масової інформації, на сайтах закладів освіти, НМЦ ПТО.
   Також озвучено ініціативу регіональної ради лідерів учнівського самоврядування про продовження пошукової роботи для перевидання книги «Пам’ять про подвиг» – про земляків-героїв, які загинули на Сході під час російської агресії.

Ладижець І.М., заступник
директора НМЦ ПТО

 

Прочитано 436 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань