Наші новини

logo nmc 01 18

  

28 лютого 2019

Планування роботи як складова функції управління

 

   Відповідно до річного плану спільної роботи департаменту освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації та Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області 27 лютого 2019 року було проведено заняття постійного семінару для новопризначених заступників директорів із навчально-виробничої роботи та старших майстрів ЗП(ПТ)О. У заході, що відбувся в режимі онлайн, взяли участь педагогічні працівники із шести закладів освіти зі стажем роботи на посадах до 3-х років.
   На семінарі розглядалося важливе питання управлінської діяльності заступника директора з НВР і старшого майстра – планування роботи як однієї зі складових функції управління. Добре продумане планування роботи є найважливішою умовою якісного та ефективного управління, раціональної організації роботи й цілеспрямованої діяльності педагогічного колективу.
   Керівник семінару Войченко Л.П., методист НМЦ ПТО, зупинилася на функціональних обов’язках заступника директора і старшого майстра, відповідно до яких складається план їхньої роботи.
   Для процесу ефективного управління характерною є наявність управлінського циклу – періодичного повторення всіх основних управлінських функцій. Методист рекомендувала учасникам вебінару орієнтовну циклограму річної роботи заступника директора з НВР та старшого майстра.
   Новопризначені посадові особи отримали також поради щодо складання Номенклатури справ закладу в цілому та окремих її розділів. Керівник семінару роз’яснила встановлений номенклатурою справ перелік документів, які фактично утворюються у діяльності ЗП(ПТ)О.

Sem1Sem2Sem3
Під час семінару

   Новопризначені заступники директорів і старші майстри взяли на замітку для використання в роботі багато корисних рекомендацій щодо планування діяльності, організації навчально-виробничого процесу в ЗП(ПТ)О.

Войченко Л.П., методист кабінету
навчально-методичної роботи

Прочитано 459 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань