Наші новини

logo nmc 01 18

  

15 березня 2019

Підвищення кваліфікації педагогів професійної освіти

 

   Викладачі професійно-теоретичної підготовки та майстри виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області обирають різні установи та форми навчання для підвищення кваліфікації з метою вдосконалення педагогічної і фахової майстерності, професійних знань, умінь та навичок.
   У 2019 році психолого-педагогічну та методичну підготовку двох груп слухачів із ЗП(ПТ)О Закарпатської області проводить за державним замовленням та очно-дистанційною формою Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти Університету менеджменту освіти НАПН України. Ще дві групи педагогів закладів професійної освіти різних форм власності та підпорядкування, які здійснюють підготовку кваліфікованих робітників, навчаються на курсах підвищення кваліфікації у Науково-методичному центрі ПТО та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області.

PK 01
Під час настановчої сесії у режимі онлайн

   Після настановних сесій, які проводить Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти в режимі онлайн, упродовж трьох місяців педагогічні працівники самостійно працюють над індивідуальними завданнями, рефератами та курсовими роботами, а також беруть участь у інтернет-семінарах, конференціях. За час навчання слухачі опрацьовують навчальні дисципліни: дидактичні технології у професійній освіті, методика професійно-теоретичної підготовки, професійно-практична підготовка в умовах закладу освіти, інформаційно-комунікаційні технології в освіті, сучасні технології навчання у професійній підготовці, економіко-правові питання діяльності педагогічних працівників, психологічні аспекти трудової діяльності, психологія особистості учня тощо.

PK 02PK 03PK 04
Підсумкова сесія групи майстрів виробничого навчання

   12 березня 2019 року група майстрів виробничого навчання уже завершила курси підвищення кваліфікації, які проводять викладачі Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області.
   Підсумкова сесія відбулася на базі Вищого професійного училища № 34 м. Виноградів. За час навчання слухачі опанували питання навчальних модулів програми: модернізації змісту та нормативно-правової бази з питань професійної освіти, вікової та педагогічної психології, загальної та професійної педагогіки, методики та інноваційних технологій професійного навчання, використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчальному процесі. Захист курсових робіт проходив у формі конференції з обміну досвідом.

PK 05PK 06PK 07 
 Курси підвищення кваліфікації групи викладачів спецдисциплін на базі ВПУ № 34 м. Виноградів

   Наступні групи викладачів спеціальних дисциплін та майстрів виробничого навчання пройдуть заключний етап курсів підвищення кваліфікації у квітні та вересні 2019 року.
   Система підвищення кваліфікації педагогів як складова неперервної професійної освіти упродовж життя дає їм належні знання, уміння та компетентності, які необхідні для підготовки сучасного робітника.

Войченко Л.П., методист кабінету
навчально-методичної роботи

Прочитано 379 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань