Наші новини

logo nmc 01 18

  

27 березня 2019

Семінар-практикум для педагогічних працівників професій будівельного напряму

 

   26 березня 2019 року на базі Навчально-практичного центру сучасних будівельних технологій та матеріалів ТзОВ «Снєжка-Україна» ДНЗ «Ужгородський центр професійно-технічної освіти» відбувся семінар-практикум «Новітні технології та сучасні матеріали в будівництві».

Tren 5 1Tren 5 2Tren 5 3
Під час теоретичної частини семінару

   У його роботі взяли участь педагогічні працівники 6 закладів професійної (професійно-технічної) освіти, де здійснюється підготовка кваліфікованих робітників з професій будівельного профілю.

   До участі в заході були запрошені представники ДВНЗ «Ужгородський національний університет». Завідувач кафедри міського будівництва та господарства інженерно-технічного факультету, доцент, кандидат технічних наук, член спілки урбаністів Голик Й.М. ознайомила присутніх з використанням новітніх технологій у будівництві.
   Старший викладач кафедри міського будівництва та господарства, кандидат технічних наук Куцина І.А. розповіла про сучасні будівельні матеріали в оздобленні фасадів (композитні панелі (екобонди), сайдинг, літракон, гнучкий камінь, травертин тощо), колористику в сучасному інтер’єрі, природні фактури в оздобленні приміщень.
   Про використання нових матеріалів «SNIEZKA» («Sniezka PLATINUM», «Magnat», «Foveo Tech», «Acril-Putz») для опорядження поверхонь інформувала викладач спецдисциплін ДНЗ «Ужгородський центр професійно-технічної освіти» Кобаль І.І., супроводжуючи свою презентацію відеофільмами, наданими соціальним партнером – компанією «Снєжка-Україна».
   Практична частина семінару проходила на базі декоративно-будівельного гіпермаркету «НОВА ЛІНІЯ», де учасники переглянули майстер-класи по нанесенню будівельних матеріалів на поверхні, декоруванню поверхонь, створенню фактурного декору. Практичні прийоми використання сучасних матеріалів демонстрували представники ТМ «SNIEZKA» та інших торгових марок з виробництва будівельних матеріалів, зокрема Файдаль Україна – «Feidal». Після проведених майстер-класів педагогічні працівники мали змогу самостійно відпрацювати продемонстровані вправи.

Tren 5 5Tren 5 6Tren 5 7Tren 5 4
Практична частина семінару та вручення сертифікатів
   На завершення всі учасники отримали сертифікати про проходження семінару-практикуму з вивчення нових технологій та сучасних будівельних матеріалів «Sniezka» для опорядження поверхонь, каталоги продукції, а також подарунки від гіпермаркету «Нова лінія».

Войченко Л.П., Потапова К.В., методисти
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 369 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань