Наші новини

logo nmc 01 18

  

19 квітня 2019

Викладачі предмета «Технології» ділилися досвідом

 

   18 квітня відбулося засідання методичної секції викладачів предмета «Технології» закладів професійної (професійно-технічної) освіти області на тему «Проектна діяльність учнів як результат вивчення предмета технології».
   Викладач Перечинського професійного ліцею Малеш Т.М. поділилася досвідом викладання предмета «Технології», демонструвала фрагменти уроків на теми «Поняття про стиль. Види стилів інтер'єру» і «Аналіз конструкції виробу» та представила портфоліо дослідницького проекту «Українська вишиванка».
   Про проектну діяльність на уроках предмета «Технології» розповіла викладач Міжгірського професійного ліцею Шовак Н.І. Вона продемонструвала взірці учнівських проектів на різних етапах розробки. Зацікавлення викликав проект учня Поповича Сергія «Вернісаж карпатських мотивів», в якому представлені дерев’яні вироби, виготовлені різними різьбярськими техніками.
   Методист НМЦ ПТО Добридень А.В. поділилася інформацією про організацію самостійної роботи учнів на уроках за допомогою педагогічної технології СОНП, вказала на електронні ресурси для ознайомлення з методикою та досвідом її впровадження. Зокрема, відзначила, що ця педагогічна технологія, як і проектна діяльність, сприяють розвитку критичного мислення, самостійності, ініціативності та вмінню працювати в команді.
   Наприкінці учасники заходу відзначили, що проектна діяльність сприяє підвищенню професійної майстерності здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти.

veb 18 04 1veb 18 04 2veb 18 04 3veb 18 04 4
Виступи учасників методичної секції викладачів предмета "Технології"

Добридень А.В., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 344 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань