Наші новини

logo nmc 01 18

  

22 травня 2019

Участь у Всеукраїнському конкурсі

 

Gete 2019   Співпраця Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти та закладів професійної (професійно-технічної) освіти області з науковими установами України продовжується. Goethe-Institut в Україні у рамках програми «Міст до професійної освіти» уже вкотре оголосив конкурс «Моя професія найкраща!» (з 04 квітня по 12 травня 2019 року) для здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти України, які вивчають німецьку мову.
   Популяризація німецької мови серед молодого покоління, підвищення рівня професійної кваліфікації викладачів німецької мови, налагодження міжнародних відносин, обмін ідеями та створення власних мереж для співпраці, розробка власних методичних рекомендацій щодо підготовки учнів до участі у симуляційній грі – мета заходів, організованих для педагогів закладів освіти.
   Участь у Конкурсі взяли здобувачі освіти трьох ЗП(ПТ)О області – Чернов Олександр Олегович (професія: радіомеханік обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури, викладач Загребельна Н.А.) ВПУ № 3 м. Мукачево, Маслей Мар’яна Михайлівна (професія: кухар, офіціант, викладач Капущак Б.Б.) Міжгірського професійного ліцею та Бібен Євнікія Михайлівна (професія: швачка, викладач Кузьма Н.М.) ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти», які представляли професійну освіту Закарпаття.
   Приємно зазначити, що першокурсник ВПУ № 3 м. Мукачево, Чернов Олександр Олегович, увійшов до перших 12 найкращих учасників конкурсу, які за умовами заходу, виграли поїздку до Києва восени для участі у симуляційній грі Assessment-Center.
   З метою підготовки конкурсанта до другого етапу заходу наставника Загребельну Н.А. запрошено до участі у першому семінарі підвищення кваліфікації «Міст до професійної освіти – німецька у навчальних закладах системи професійно-технічної освіти України», який проходитиме 06-07 червня 2019 року в Києві.
   Вітаємо та бажаємо успіхів у фінальному етапі Конкурсу.

Демчишин Г.С., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 395 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань