Наші новини

logo nmc 01 18

  

07 червня 2019

Завершальний етап атестації закладів П(ПТ)О

 

ekcpkpertna rada
Під час засідання

   5 червня 2019 року в м. Київ відбулося засідання експертної ради з професійно-технічної освіти. Закарпатська регіональна експертна рада представила на засідання атестаційні справи чотирьох закладів освіти, з них 2 – державної і 2 – комунальної форми власності. На підставі вивчених експертами документів прийнято рішення:
    ДНЗ «Ужгородський центр професійно-технічної освіти» визнати атестованим і видати свідоцтво про атестацію:
   – строком до 30 червня 2021 року на здійснення освітньої діяльності у галузі професійної (професійно-технічної) освіти із робітничої професії обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, оператор комп’ютерного набору з ліцензованим обсягом 60 осіб.
   Професійно-технічне училище № 33 смт Великий Березний визнати атестованим і видати свідоцтво про атестацію строком на 10 років на здійснення освітньої діяльності у галузі професійної (професійно-технічної) освіти з професії продавець продовольчих товарів із ліцензованим обсягом 30 осіб.
   Калинівський міжшкільний навчально-виробничий комбінат визнати атестованим і видати свідоцтво про атестацію:
   – строком на 10 років на здійснення освітньої діяльності у галузі професійної (професійно-технічної) освіти з професій водій автотранспортних засобів (категорія «В») із ліцензованим обсягом 55 осіб; водій автотранспортних засобів (категорія «С») із ліцензованим обсягом 60 осіб;
   – строком до 30 червня 2020 року на здійснення освітньої діяльності у галузі професійної (професійно-технічної) освіти з професії оператор комп’ютерного набору з ліцензованим обсягом 30 осіб.
   Горінчівський міжшкільний навчально-виробничий комбінат трудового навчання і професійної орієнтації учнів визнати атестованим і видати свідоцтво про атестацію:
   – строком на 10 років на здійснення освітньої діяльності у галузі професійної (професійно-технічної) освіти з професій швачка, кравець із ліцензованим обсягом 25 осіб; швачка з ліцензованим обсягом 20 осіб; кухар із ліцензованим обсягом 20 осіб; водій автотранспортних засобів (категорія «В») із ліцензованим обсягом 60 осіб; водій автотранспортних засобів (категорія «С1») із ліцензованим обсягом 60 осіб; водій автотранспортних засобів (категорія «С») із ліцензованим обсягом 30 осіб;
   – строком до 30 червня 2020 року на здійснення освітньої діяльності у галузі професійної (професійно-технічної) освіти з професії оператор комп’ютерного набору з ліцензованим обсягом 60 осіб.

Савченко Т.Л., методист

кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 359 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань