Наші новини

logo nmc 01 18

  

13 червня 2019

Всеукраїнська Інтернет-конференція

 

   12 червня 2019 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Закарпатській області проведено Всеукраїнську науково-практичну методичну Інтернет-конференцію «Сприяння розвитку професійної компетентності педагогічних працівників як засобу підвищення якості освітніх послуг в умовах інноваційного середовища системи професійно-технічної освіти». Мета її проведення – підбиття підсумків роботи НМЦ ПТО над єдиною методичною проблемою, обмін досвідом роботи методичної служби області з підвищення професійної компетентності педагогів ЗП(ПТ)О, їх діяльності щодо ефективного використання сучасних педагогічних, виробничих, цифрових технологій навчання. Участь у заході взяли представники 92 закладів професійної (професійно-технічної) освіти України.

conferenziya 1
Відкриття конференції
 

   Директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області Слюсарєва О.В. відкрила Інтернет-конференцію та привітала всіх учасників і гостей.
   З доповіддю про зростання професійної компетентності педагогічних працівників як запоруки якості надання освітніх послуг виступила Ладижець І.М., заступник директора центру.
   Досвідом роботи поділилася Романова Г.М., заступник директора з наукової роботи, старший науковий співробітник лабораторії технологій професійного навчання Інституту професійно-технічної освіти НАПН України, доктор педагогічних наук, професор, яка розповіла про сучасний науково-методичного супровід розвитку професійної компетентності педагогічних працівників ЗП(ПТ)О.
   Про підвищення кваліфікації як запоруку результативності професійної діяльності педагогів ЗП(ПТ)О говорила Заславська С.О., заступник директора з навчальної роботи Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти Університету менеджменту освіти НАПН України, кандидат технічних наук, доцент.
   Також досвідом роботи ділилися методисти та заступники директорів з навчально-виробничої роботи ЗП(ПТ)О Закарпаття. Виходячи з теми методичної конференції, виступаючі зосередили увагу колег на ключових питаннях заходу, серед яких – організація методичної роботи з модернізації змісту професійної підготовки, електронні навчальні ресурси як інструмент здійснення інтеграції змісту освіти з новими технологіями навчання, зростання професійної компетентності педагогічних працівників через підвищення кваліфікації в умовах модернізації професійної освіти, аспекти роботи з молодими педагогами, упровадження сучасних виробничих та інформаційно-комунікаційних технологій у підготовку кадрів тощо.
   У виступі Джерелейко Л.В., заступника директора з виховної роботи Мелітопольського багатопрофільного центру професійно-технічної освіти, узагальнено досвід роботи навчально-практичних центрів Запорізької області як сучасних платформ для стажування педагогів будівельного напряму.
   Про впровадження STEM-освіти в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Дніпропетровщини розповіла Шорохова О.А., методист НМЦ ПТО у Дніпропетровській області.
   На завершення Всеукраїнської Інтернет-конференції директор центру Слюсарєва О.В. подякувала колегам за змістовні й цікаві виступи та висловила сподівання на продовження подібних заходів.

conferenziya 2conferenziya 3conferenziya 4conferenziya 5
conferenziya 6conferenziya 7conferenziya 8conferenziya 9
conferenziya 10conferenziya 11conferenziya 12conferenziya 13
Виступи учасників конференції

   Учасники Інтернет-конференції отримають сертифікати, а за результатами заходу буде видано збірку матеріалів.

Прочитано 422 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань