Наші новини

logo nmc 01 18

  

11 жовтня 2019

Вітаємо з ювілеєм!

 

   Цими жовтневими днями (13.10.2019) зустрічає славний ювілейний день народження Тороній Валерій Емеріхович – директор Берегівського професійного ліцею сфери послуг.
V.E. Toroniy   Педагог за покликанням, досвідчений організатор, мудрий і творчий керівник – Валерій Емеріхович присвятив 50 років свого життя професійній (професійно-технічній) освіті, пройшовши шлях від учня професійно-технічного училища – до заступника начальника управління.
   Продовжуючи традиції династії родини Тороній, розпочав свою трудову діяльність у системі професійно-технічної освіти в 1976 році. Спочатку працював майстром виробничого навчання професійно-технічного училища № 6 м. Ужгород, згодом заступником директора з навчально-виховної роботи професійно-технічного училища № 2 м. Ужгород та директором професійно-технічного училища № 19 м. Ужгород.
   Валерій Емеріхович обіймав різні керівні посади при департаменті освіти і науки Закарпатської обласної державної адміністрації, був директором та заступником директора Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області, створеного за його ініціативи в січні 2000 року, а з грудня 2015 р. і понині очолює педагогічний колектив Берегівського професійного ліцею сфери послуг.
   Як здібний менеджер освіти активно працював над реорганізацією та оптимізацією мережі професійно-технічних навчальних закладів, створенням багатопрофільних закладів освіти, впровадженням нових професій для підготовки робітників із урахуванням потреб ринку праці, впровадженням енергозберігаючих технологій, будівництвом міні-котелень, ініціював створення й модернізацію нових сучасних навчально-виробничих майстерень і лабораторій, здійснював системну роботу над запровадженням активних форм і методів професійного навчання, інформаційно-комунікаційних технологій у практику роботи ЗП(ПТ)О.
   Зараз під його вмілим керівництвом у Берегівському професійному ліцеї сфери послуг створено всі умови для успішної підготовки кваліфікованих робітників, модернізовано матеріально-технічну базу: обладнано навчальні кабінети і лабораторії, навчально-виробничі майстерні, особливу увагу зосереджено на вдосконалення навчально-методичного забезпечення професійної підготовки та підвищення іміджу закладу освіти.
   Багатий досвід його керівної та організаторської діяльності, вимогливість до себе і підлеглих, тверда життєва позиція, перспективне бачення розвитку професійної освіти здобули широке визнання й авторитет серед колег, громадськості краю, працівників П(ПТ)О області та України.
    За наполегливу й самовіддану працю, творчий потенціал, високий професіоналізм ювіляр нагороджений Почесними грамотами Міністерства освіти і науки України, знаком «Відмінник народної освіти УРСР» (1990), нагрудним знаком «А.С. Макаренко» (2008), обласною педагогічною премією ім. Августина Волошина (2009) та став лауреатом щорічної премії Верховної Ради України (2012).

Шановний Валерію Емеріховичу!

   Сердечно вітаємо Вас із Днем народження – 65-річним ювілеєм!
   Розділяючи радість урочистого торжества, від усієї душі бажаємо Вам козацького здоров’я, кавказького довголіття, духовного гарту, життєвих гараздів і статків, творчої наснаги, креативних ідей та продуктивних рішень.
   Нехай цей ювілей буде визнанням Ваших заслуг, вдячністю за невтомну працю, мудрість й далекоглядність та стане запорукою добрих справ і нових здобутків у благородній справі – підготовці кваліфікованих робітників, в ім’я процвітання професійної освіти області, рідного краю та всієї України.
   Миру і злагоди, Божої благодаті Вам та Вашій родині!

      Нехай ця осінь золота
      Вам подарує вік щасливий,
      Щоб не згасали доброта,
      Здоров’я, радощі та сили.
      Щоб Ваш почесний труд
      Був плідний, як багата осінь.
      І кожен день, що йде новий,
      Хай успіх Вам приносить!

З повагою та за дорученням колективу
директор НМЦ ПТО у Закарпатській області

Прочитано 333 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань