Наші новини

logo nmc 01 18

  

21 жовтня 2019

Методичний день НМЦ ПТО у ЗП(ПТ)О

 

   10 жовтня працівники Навчально-методичного центру побували в Перечинському професійному ліцеї з метою надання методичної допомоги керівникам, педагогічним працівникам з різних питань організації освітнього процесу.
   Цікавими та корисними були зустрічі з керівництвом і педагогами закладу освіти. Заступник директора НМЦ ПТО Ладижець І.М. відповіла на запитання, висловила ряд пропозицій щодо спільної роботи у творчих групах над розробкою освітніх програм з конкретних професій, розробки електронних посібників, участі педагогів у Всеукраїнських конкурсах, інших масових заходах.
   Методист Горячова Л.Б. надала методичну допомогу старшому майстру з питань організації професійно-практичної підготовки, роботи з молодими майстрами виробничого навчання.
   Цього ж дня методист центру Вайда С.В. спілкувалася з педагогами ПТУ № 33 смт В. Березний і відповіла на ряд питань з організації освітнього процесу у закладі освіти.

metod 1metod den 2metod den 3metod den 5metod den .4
Перечинський професійний ліцей

   17 жовтня подібний захід пройшов і в ДПТНЗ «Мукачівський професійний аграрний ліцей ім. М.Данканича». Директор НМЦ ПТО Слюсарєва О.В. зустрілася окремо з майстрами виробничого навчання і викладачами спеціальних дисциплін. Мова йшла про складання освітніх, робочих навчальних програм за новими СП(ПТ)О на компетентнісній основі. Вона також озвучила своє бачення перспектив співпраці закладу освіти з роботодавцями, перспектив упровадження елементів дуальної форми навчання, висловила ряд пропозицій, рекомендацій з питань підвищення якості надання освітніх послуг.

metod den 1 31metod den 31 3metod den 31 5metod den 31 6metod den 31 44metod den 317
 ДПТНЗ "Мукачівський професійний аграрний ліцей ім. М. Данканича"


Ладижець І.М., заступник директора
НМЦ ПТО у Закарпатській області

Прочитано 294 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань