Наші новини

logo nmc 01 18

  

29 жовтня 2019

Засідання методичної секції педагогічних працівників професій сільськогосподарського виробництва

 

   28 жовтня 2019 року в режимі онлайн відбулося засідання методичної секції педагогічних працівників професій сільськогосподарського виробництва закладів професійної (професійно-технічної) освіти області на тему «Оновлення змісту професійного навчання через впровадження сучасних виробничих технологій при підготовці кваліфікованих робітників для сільського господарства».

silskoh 2silskoh 1silskoh 3
 У ході вебінару

   У роботі секції взяли участь педагогічні працівники ДПТНЗ «Мукачівський професійний аграрний ліцей ім. М. Данканича», Вищого професійного училища № 34 м. Виноградів та Професійно-технічного училища № 33 смт В. Березний.
   Досвідом щодо розвитку творчих здібностей учнів на уроках професійно-теоретичної підготовки та у позаурочних заходах поділилася Гуледза Р. І., викладач спецдисциплін ДПТНЗ «Мукачівський професійний аграрний ліцей ім. М.Данканича».
   Майстер виробничого навчання ВПУ № 34 м. Виноградів, Марушка Ю.І. розповів про роль майстра виробничого навчання у підготовці конкурентоспроможного фахівця для агропромислового комплексу.
   Про необхідність розробки якісної навчальної документації з професії слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування розповів методист НМЦ ПТО у Закарпатській області Маслюк І.Ф. У своєму виступі він наголосив про продовження у листопаді – грудні поточного року роботи творчих груп зі створення збірників орієнтовних навчальних програм. Крім того, звернув увагу на особливості розробки інтегрованих навчальних програм, запропонував використовувати збірник різнорівневих тестових завдань з професії тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва для здійснення контролю знань учнів з професійно-теоретичної підготовки.

Маслюк І.Ф., методист кабінету
навчально-методичної роботи

Прочитано 304 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань