Наші новини

logo nmc 01 18

  

30 жовтня 2019

Засідання обласної методичної секції заступників директора з виховної роботи ЗП(ПТ)О

 

   29 жовтня проведено засідання обласної методичної секції заступників директора з навчально-виховної роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти області (в режимі онлайн).

vuchovna 3vuchovna 4
 У ході вебінару

   Про пріоритетні напрями вирішення актуальних проблем виховання здобувачів освіти ЗП(ПТ)О, окремі шляхи реалізації нової редакції Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти України (наказ МОН України від 29 липня 2019 року № 1038 «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 16.06.2015 р. № 641»), про методичні рекомендації з організації виховної роботи в ЗП(ПТ)О на 2019/2020 навчальний рік говорила заступник директора НМЦ ПТО, керівник секції І.М. Ладижець.

vuchovna 1vuchovna 2 1
 Заступник навчальника відділу організації профорієнтації Закарпатського обласного центру зайнятості І.М. Панкулич

   У ході засідання відбувся круглий стіл з питань оновлення технологій для професійної орієнтації здобувачів освіти з популяризації робітничих професій. Запрошена на зустріч заступник начальника відділу організації профорієнтації Закарпатського обласного центру зайнятості І.М. Панкулич озвучила форми співпраці ЗП(ПТ)О з центрами зайнятості з питань профорієнтації учнівської молоді, незайнятого населення, запропонувала ЗП(ПТ)О долучитися до реалізації ряду проектів для популяризації професійної освіти. До розмови приєдналися заступники з виховної роботи Е.А. Канчій, В.О. Місюк, М.П. Скиба, М.В. Герко, які ділилися досвідом організації профорієнтації молоді, цікавими проведеними заходами, вносили пропозиції щодо організації співпраці з центрами зайнятості, іншими соціальними партнерами.
   На завершення присутні обговорили ряд нагальних питань з організації виховної роботи, участі молоді у Всеукраїнських конкурсах, акціях, організації учнівського самоврядування та отримали необхідні консультації.

Ладижець І.М., заступник директора
НМЦ ПТО

Прочитано 341 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань