Наші новини

logo nmc 01 18

  

04 листопада 2019

Відбулося засідання Організаційного комітету І (відбіркового) етапу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» у 2019 році

 

orldsils 2019   23 жовтня 2019 року відбулося засідання Організаційного комітету І етапу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» у 2019 році під головуванням О.С. Довганич, заступника начальника управління – начальника відділу вищої, професійно-технічної освіти і науки Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації.
   У засіданні Оргкомітету взяли участь О.В. Слюсарєва, директор Навчально-методичного центру у Закарпатській області, І.М. Ладижець заступник директора, методисти центру, представники роботодавців.
   Заявки на участь у відбірковому етапі подали здобувачі освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти, коледжів, працюючі робітники, які за віком відповідають вимогам Положення про Всеукраїнський конкурс професійної майстерності з шести компетенцій: електромонтажні роботи, технології моди, перукарське мистецтво, кондитерське мистецтво, кулінартне мистецтво та токарні роботи.
   У ході засідання було визначено компетенції, за якими проводитиметься І (відбірковий) етап (електромонтажні роботи, технології моди, перукарське мистецтво), а також дати та місця проведення Конкурсу.

 

moda perukari elektrontasni konduteriv10 tokarni kuchar 19jpg
Технології моди Перукарське мистецтво Електромонтажні роботи Кондитерське мистецтво Токарні роботи Кулінарне мистецтво
Прочитано 970 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань