Наші новини

logo nmc 01 18

  

20 листопада 2019

Вебінар для старших майстрів закладів професійної (професійно-технічної) освіти

 

   Ключові питання організаційно-методичного забезпечення навчально-виробничого процесу в закладі освіти у поточному навчальному році розглядалися на вебінарі, проведеному 19 листопада 2019 року для старших майстрів ЗП(ПТ)О.

st majster 1st majster 2
У ході вебінару

   Про необхідність здійснення з боку старших майстрів як організаторів професійно-практичної підготовки в ЗП(ПТ)О контролю за розробленням, погодженням, затвердженням та виконанням цілого ряду навчально-методичних документів, що регламентують виробниче навчання, говорила керівник постійного семінару для цієї категорії педагогічних працівників Войченко Л.П., методист НМЦ ПТО у Закарпатській області.
   Увага учасників вебінару була зосереджена на особливостях розроблення навчальних програм з виробничого навчання як складової освітніх програм підготовки кваліфікованих робітників за стандартами професійної (професійно-технічної) освіти на основі компетентнісного підходу.
   На семінарі обговорювалися також питання контрольно-аналітичної діяльності старшого майстра, здійснення ним системного контролю за навчально-виробничим процесом у ЗП(ПТ)О. Методист центру Войченко Л.П. дала роз’яснення щодо змісту, форм і методів внутрішнього контролю, детально пояснила суть складових контролю старшого майстра за організацією та проведенням виробничого навчання в закладі освіти.
   «Управління – це процес планування, організації, мотивації, контролю діяльності, необхідний для того, щоб сформулювати цілі педагогічного колективу та досягти їх. Внутрішній контроль передбачає всебічне вивчення й аналіз навчально-виробничого процесу в закладі професійної освіти з метою координування всієї роботи відповідно до поставлених завдань, об’єктивне оцінювання досягнутих результатів, запобігання можливим помилкам», – наголосила керівник семінару.
   У ході вебінару його учасники отримали потрібну інформацію з різних питань діяльності старшого майстра закладу професійної (професійно-технічної) освіти як посадової особи, відповідальної за стан виробничого навчання та практики здобувачів освіти.

Войченко Л.П., методист кабінету
навчально-методичної роботи

Прочитано 320 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань