Наші новини

logo nmc 01 18

  

22 листопада 2019

Семінар з методистами - відповідальними секретарями атестаційних комісій ЗП(ПТ)О

 

metodustu 1 11 19metodustu 2 11 19
Під час засідання

   «Організація атестації педагогічних працівників ЗП(ПТ)О у 2019/2020 навчальному році» – такою була тема семінару, який проводив НМЦ ПТО у Закарпатській області для методистів – відповідальних секретарів атестаційних комісій І рівня. У заході, що відбувся 21 листопада 2019 року в режимі онлайн, брали участь методисти та інші члени атестаційних комісій закладів професійної (професійно-технічної) освіти.
   Тема вебінару є актуальною, адже саме розпочалася робота з організації атестації педагогічних працівників у 2019/2020 навчальному році, атестаційні комісії І рівня затвердили списки педагогічних працівників, які атестуватимуться у цьому році, плани та графіки роботи атестаційних комісій.
   Методист навчально-методичного центру Войченко Л.П. інформувала про недоліки поданих атестаційних списків, які опрацьовані та проаналізовані на предмет відповідності вимогам Типового положення про атестацію педагогічних працівників, зупинилася на порушеннях, допущених в роботі атестаційних комісій І рівня, та надала методичні рекомендації щодо правильної її організації. Особливу увагу приділила алгоритму проведення атестації в ЗП(ПТ)О, оформленню атестаційних матеріалів, формуванню списків педагогічних працівників, які підлягають атестації, формулюванню рішень атестаційних комісій, а також вивченню професійної діяльності педагогів у міжатестаційний період.
   Учасники семінару отримали методичні поради щодо практичного застосування норм Типового положення про атестацію педагогічних працівників.

Войченко Л.П., методист кабінету
навчально-методичної роботи

Прочитано 330 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань