Наші новини

logo nmc 01 18

  

02 грудня 2019

Вебінар для юрисконсультів ЗП(ПТ)О області

 

   29 листопада відбувся вебінар для юрисконсультів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Закарпатської області на тему „Зміни в законодавстві України”.

jurust 1 20191jurust 2 20191
Під час вебінару

   Вебінар проводила методист НМЦ ПТО Словенка-Козлова С.С., яка насамперед акцентувала увагу слухачів на основних нововведеннях у законодавстві щодо забезпечення спеціальним одягом осіб, які здобувають освіту в ЗП(ПТ)О.
   Також вона зупинилась на внесених у Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях змінах щодо формування особових справ працівників.
   На розгляд присутніх виносилося питання участі юрисконсультів у розробці правил прийому на наступний рік та приведенні їх у відповідність до діючого законодавства.
   У грудні вже в одинадцяте відбудеться Всеукраїнський тиждень права з нагоди річниці прийняття Загальної декларації прав людини. В зв’язку з цим методист ознайомила з законодавчими актами щодо інформаційної та організаційної підтримки освітніх заходів, покликаних сприяти формуванню правової культури та правової свідомості у суспільстві, підвищувати рівень знань громадян про їх права, гарантовані Конституцією та законами України.
   На завершення методист звернула увагу слухачів на зміни у статті 30 Закону України «Про освіту» «Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти». Зокрема було наголошено на необхідності вчасного розміщення та оновлення на вебсайтах закладів освіти інформації, передбаченої даною статтею.

Словенка-Козлова С.С., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 285 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань