Наші новини

logo nmc 01 18

  

06 грудня 2019

Навчальний-тренінг «Удосконалення професійної компетентності педагогів ЗП(ПТ)О Закарпатської області з використання ІКТ та ресурсів мережі Інтернет»

 

   З метою ознайомлення педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти регіону з можливостями програмних засобів та онлайн-середовищ для створення навчальних, демонстраційних і дидактичних матеріалів 5 грудня на базі Перечинського професійного ліцею організовано навчальний-тренінг «Удосконалення професійної компетентності педагогів ЗП(ПТ)О з використання інформаційно-комунікаційних технологій та ресурсів мережі Інтернет». Захід проводила Палош Н.М., завідувач інформаційно-аналітичного кабінету Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області.
   12 педагогічних працівників ліцею, серед яких – викладачі та майстри виробничого навчання, взяли участь у ньому. Використовуючи онлайн-сервіси https://www.canva.com, https://cacoo.com та https://www.easel.ly для створення презентації, плакату, схеми та інфографіки, педагоги виконували практичні завдання.
   Також учасники пройшли онлайн тестування на безкоштовному веб-ресурсі «www.classtime.com», що дало можливість отримати інформацію про програмні продукти, які вони використовують у своїй педагогічній діяльності.

perechun 1 2019perechun 2 2019perechun 4 2019perechun 5 2019perechun 6 2019
У ході навчального-тренінгу

   На завершення заходу учасники отримають сертифікати про успішне опанування онлайн-середовищами щодо створення навчальних, демонстраційних і дидактичних матеріалів.

Палош Н.М., завідувач
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 304 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань